Thuiskomen op een warme vloer, heerlijk toch!?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Nu het een stuk kouder is, zul je merken dat als je thuiskomt van bijvoorbeeld een werkdag het ook daar een stuk kouder is. Of ken je dat gevoel: je stapt uit bed en je zet je blote voeten op de koude vloer? Brrr… In deze blog wil ik je meer vertellen over hoe je thuis kunt komen op een warme vloer. Het lijkt mij namelijk heerlijk! Lees je mee? 

Een warme vloer

Mocht je een warme vloer willen, dan zijn er natuurlijk diverse mogelijkheden wat betreft vloerverwarming en dergelijke. Dat is echter een groot en kostbaar project, vooral wanneer je al woont in je huidige huis. Dan is het ook zo’n grote klus om aan zo’n groot project te beginnen. Maar hoe zorg je dan wél voor een warme vloer? Kies voor een vloerkleed! Dit past niet alleen bij de huidige trends, maar is ook nog lekker warm. Een vloerkleed kun je echt overal kwijt, dus zeker niet alleen in de slaapkamer. Leg bijvoorbeeld een vloerkleed naast je bed! Ik zal je een aantal van mijn favoriete vloerkleden laten zien.

Sisal vloerkleden

Ben jij bekend met Sisal vloerkleden? Als je van natuurlijke elementen in huis houdt, dan is het zeker een aanrader om te kiezen voor een Sisal vloerkleed! Een Sisal vloerkleed haalt de natuur in huis. Dit komt vooral door de kleuren en materialen. Deze vloerkleden worden gemaakt van een tropische vezel.

Hieronder zie je een voorbeeld van zo’n vloerkleed. Naast dat het een mooi vloerkleed is, heeft het ook andere voordelen. Zo is het vloerkleed sterk en duurzaam. Om het vloerkleed zit een katoenen band die met de hand is bevestigd. Ik vind dat de kleur van de katoenen band perfect past bij de kleur van het sisal.

Wil je liever geen licht vloerkleed? Er zijn ook donkere Sisal vloerkleden. Ik vind dat een donker vloerkleed gelijk een stoere uitstraling heeft. Love it! 

Hoe ziet jouw favoriete Sisal vloerkleed eruit?

In deze blog heb ik mijn favoriete Sisal vloerkleden uitgelicht en nu ben ik heel erg benieuwd: voor welk vloerkleed zou jij gaan? Heb je ook een voorkeur? Kijk ook eens rond op bijvoorbeeld Pinterest voor mooie inspiratie. Op deze manier kun je weer vernieuwing aanbrengen in jouw interieur. En, misschien is het ook wel erg leuk om jezelf dit jaar een mooi cadeau te geven voor de feestdagen. Een Sisal vloerkleed bijvoorbeeld! 😉

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Jouw badkamer tot in de puntjes gestyled

Nu we allemaal meer thuis zijn vallen er misschien meer dingen in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *