Lekker thuiskomen doe je zo

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik vind een fijne sfeer in huis erg belangrijk. Ik wil mij helemaal thuis voelen als ik terugkom van een dag werken of ergens heen te zijn geweest. Dit kan op veel verschillende manieren! Bijvoorbeeld door kleur of persoonlijke spullen toe te voegen in huis. Daarnaast zijn fijne meubels ook heel belangrijk. In deze blog lees je alles over hoe je jouw huis sfeervol en gezellig kunt inrichten.

Tips, tips tips!

Om te beginnen wil ik je alvast een aantal praktische tips meegeven hoe je je huis een stuk sfeervoller kan maken:

Tip 1. Zoek verlichting

Met licht en kaarsen creëer je direct een knusse sfeer. Ga op zoek naar mooie lampen, zodat het ook nog iets moois toevoegt in jouw interieur. Zorg dat het licht een zachte, warme kleur heeft, zodat het gelijk gezellig staat. En als het gaat om kaarsen: je kunt er nooit genoeg hebben, toch?!

Tip 2. Kies een vloerkleed

Een woonkamer of slaapkamer wordt gelijk een stuk gezelliger met een vloerkleed. Dit maakt het vaak helemaal af en zorgt voor een huiselijke sfeer. Dit komt vaak door het materiaal en de kleur. Niet alleen een vloerkleed zorgt voor de sfeer, maar ook kussens en plaids.

Tip 3. Voeg planten toe

Planten zorgen voor erg uitstraling en sfeer in huis. Naast dat het erg leuk en gezellig staat zuiveren sommige planten ook de lucht in je kamer. Schone en frisse lucht, wie wilt dat nu niet? Win-win ;-).

Meubels

Naast alle accessoires, zoals kaarsen, vloerkleden en planten zijn de ‘grote’ meubels ook erg belangrijk. Om je helemaal thuis te voelen wil je wel comfortabel op je bank zitten, toch? Ik kwam bij Pronto Wonen (mijn favoriete winkel) veel moois tegen. Graag deel ik mijn favorieten.

Tijd om te relaxen

Na een productieve, lange werkdag wil je niets liever dan thuiskomen en heerlijk op de bank liggen. Even tijd voor jezelf is namelijk echt belangrijk. Ik kwam deze super toffe bank tegen en was direct verkocht. Deze bank zie ik al helemaal in mijn interieur staan. Om het extra comfortabel te maken kun je er ook leuke kussens op leggen! Let’s chill.

 

Een fijne salontafel

In een woonkamer hoort natuurlijk ook een salontafel. Deze onderstaande salontafel vind ik erg mooi, omdat het hout een natuurlijke look geeft. Heerlijk thuiskomen betekent voor mij rust en ik vind dat deze salontafel dat zeker uitstraalt. 

Opgeruimd staat netjes

Een opgeruimd huis draagt zeker bij aan lekker thuiskomen. Ik hou ervan als mijn huis er picobello uitziet en ik niet meer hoef op te ruimen na een dag werken. Voorheen legde ik mijn jassen en tassen overal en nergens totdat ik deze kapstok tegenkwam. Uiteraard kun je je jas en/of tas ophangen, maar je kunt er ook een leuk plantje op zetten. Op deze manier geef je jouw huis echt een persoonlijke touch, namelijk door her en der planten te laat terugkomen, een persoonlijke foto of een woonaccessoire met een mooie betekenis.  

Tip! Kies voor twee kapstokken en hang deze op verschillende hoogtes, zodat het een speels effect krijgt. 

Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt door deze handige tips! Meer zien van Pronto Wonen? Neems eens een kijkje op de site. Liefs!

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Alles is mogelijk met rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een van de meest veelzijdige raamdecoratie. Ze komen overal tot...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *