Kom uit die stoel!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Stel je gaat verhuizen. Alle spullen moeten van jouw oude huis naar de nieuwe. Alleen jouw nieuwe huis is kleiner als de vorige. Soms wordt het dan moeilijk om alles wat je wilt in jouw huis te laten passen. Je zal dus ergens voor alternatieven moeten gaan zoeken. In deze blog geef ik je graag een tip over een alternatief meubel! 

Fauteuil

Ergens in huis zou je toch ergens moeten relaxen. Die mooie grote hoekbank van jouw vorige huis past nu alleen niet meer in jouw huis. Wat nu! Een goed alternatief voor een hoekbank of überhaupt een bank zijn fauteuils. Grote stoelen geven net zo veel, of misschien wel meer comfort dan een bank. Zo heb je bijvoorbeeld de fauteuils van Meubelzorg.nl. Deze fauteuils worden aangepast aan jouw lichaam. Meer comfort is niet te krijgen!  

 

Sta-op-fauteuil

Wanneer je opzoek gaat naar een fauteuil, moet je ook echt even kijk naar een sta-op-fauteuil. Misschien denk je nu: “Wat is in vredesnaam een sta-op-fauteuil ?!” Ik leg het je uit. Een sta-op-fauteuil is een stoel die je mee helpt met opstaan. Op deze stoelen zitten dan ook vaak drie of vier standen die jou op jouw manier lekker laten liggen. Meubelzorg.nl snapt dat wanneer je te lekker ligt of wat ouder bent, het soms lastig vind om op te staan. Zij willen je dan graag helpen! De extra stand die deze stoelen dan ook hebben zorgt ervoor dat de stoel ver genoeg naar voren wordt gezet, waardoor jij gemakkelijker uit je stoel komt! 

Hoe style je dit?

Bij de stoelen heb je misschien het beeld van een oubollige stoel, maar dat zijn ze helemaal niet! Deze stoel passen perfect in elk interieur! Je kunt de stoelen bijvoorbeeld aankleden met leuke accessoires. Leg er een leuk kussentje in of kleed het aan met een mooie plaid. Zet de stoel in de hoek als een lees of chill stoel. Vul de hoek aan met een mooie vloerlamp en een klein tafeltje en voila! Jouw leeshoekje is af. Natuurlijk kun je de stoelen ook bij een raam zetten richting de televisie. Ze heb je altijd een eigen relax plekje! 

Voor wie is deze stoel?

Bij deze stoel denk je misschien meteen aan ouderen of mensen die slecht ter been zijn. Maar dat hoeft helemaal niet! De fauteuil helpt je dus wel met opstaan en is zeker wel handig voor ouderen. Maar ook voor jou kan het ideaal zijn. Het kan namelijk lastig zijn als je lekker ligt om uit die stoel te komen. De sta-op-stoelen van Meubelzorg.nl, passen dus bij iedereen! 

Ben jij net zo enthousiast over deze stoelen als dat ik ben? Vergeet niet een kijkje te nemen op de site!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: Hemelbedden om in te dromen

Niets is lekkerder om in bed te ploffen na een lange dag...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *