Jouw huis klaar voor de herfst maken!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Lieve lezers! We zitten in het begin van de herfst, ook betekent dit dat het jaar er alweer bijna op zit. Wil jij voordat het jaar sluit nog een lekker kopje thee drinken? Of ben jij opzoek naar herfst ideeën?  Lees dan mee! 😉 

Herfst

Het een na laatste seizoen van het jaar. En wat was dit voor een jaar. We zitten in het laatste kwartaal. Het begint zeker alweer wat kouder te worden en mensen beginnen wat meer binnen te zitten. Wat erg leuk is om thuis creatief met de herfst bezig te zijn. Hoe tof is het om jouw huis wat gezelliger te maken met een paar herfstdecoraties. Hierbij zou ik denken aan wat lekker geurende kaarsen of een nieuwe set placemats onder jouw borden. Gezellig met een paar van jouw vrienden of familieleden knutselen en DIY’s maken is een mooi idee.

Ideeën om thuis te doen? Vaak is het lastig om te bedenken wat je in je vrije tijd wilt gaan doen. Vaak is dat iets wat relaxed voor je moet zijn: zo is een lekker bad nemen of heerlijk onder een warme douche staan ideaal. Wat vind jij fijn of leuk om te doen?

Heb je al gelezen of wist je dat als jij een bad of douche neemt dat er best wel veel kalk in het water zit? Of dat er in jouw thee misschien toch best een hoog kalk percentage zit! Hoe krijg je dat weg en hoe hoor je dat te onderhouden? Laatst ben ik in aanraking gekomen met de Amfa4000®, om het wat makkelijker te laten klinken is het een Waterontharder. Speciaal gemaakt om jouw kalk weg te halen. Hard water verandert in zacht water, duurzaam en optimaal resultaat. En dat is pas echt geweldig.

Een theetje drinken? KALK! Voor zo’n Amfa4000® is geen onderhoud nodig. Lekker water – kies voor de Amfa4000®! Geen problemen aan verbonden en het is een 

eenmalige aankoop. De ervaring van velen: hartstikke fijn en werkt goed. Zo schrijft iemand: “Ik moest mijn waterkoker elke week ontkalken met azijn om hem weer schoon te krijgen. Nu met de waterontharder na 2 maand is de waterkoker nog steeds kalkvrij.” 

Heb jij iets aan deze blog gehad? Laat het weten in de comments!

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Een wijnpaal in jouw interieur? [MET KORTINGSCODE!]

We zijn altijd gek op originele producten voor in een interieur en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *