Gespot: unieke verlichting bij June Interiors

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een paar dagen geleden ging ik samen met Mariëlle langs bij June Interiors en ik kwam weer prachtige producten tegen. Het viel me op hoeveel leuke verlichting ze hebben en daar vertel ik je in deze blog maar al te graag meer over.

Geometrische diertjes

Een fijn nachtlampje voor je kleintje kan natuurlijk niet missen naast het bed. Je kunt natuurlijk voor een ‘simpel’ lampje gaan, maar waarom zou je als je ook kunt kiezen voor deze lieve geometrische konijn of vos?!

june19

june30

Lieve lampjes

Toen ik deze lieve lampjes spotte bij June Interiors was ik gelijk verkocht. Hoe leuk zijn deze voor in de kinderkamer. Ze dienen niet alleen als een lampje, maar zijn ook gewoon een leuke accessoire! Je kunt de lampjes gemakkelijk steeds een andere plek geven, omdat ze niet in het stopcontact hoeven. Ideaal!

june33

june36

Leuk voor aan de muur

Bij June Interiors kwam ik ook veel leuke lampjes tegen voor aan de muur. In verschillende vormen zoals een camper, een batman teken en ijsjes. De ijsjes zijn er in verschillende kleuren, dus kies jouw lievelingssmaak uit. 🙂

june4

1collage

2-collage

3-collage

Hanglampen

Naast al die lieve kinderlampjes hebben ze ook nog een hele mooie collectie hanglampen in verschillende kleuren en formaten. Deze lampen zijn een echte eyecatcher voor in je interieur. Leuk voor boven de eetkamertafel of bij een leeshoek. Hoeft dus helemaal niet per se voor in de kinderkamer!

june11

june9

june17

Mijn persoonlijke favoriet is het melk lampje! Wat is jouw favoriet? Liefs, Numai

Dit is een gesponsord bericht.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het verschil tussen een tuinset en een loungeset

In de wereld van het tuinmeubilair zie je veelal dezelfde termen voorbijkomen....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *