Waarom kiezen voor gevelbekleding?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Je ziet het steeds vaker: gevelbekleding. En dan met name kunststof gevelbekleding. Het heeft namelijk enorm veel voordelen. Je kunt al jouw wensen perfect samenstellen. Hoe gaaf is dat! Daarnaast staat het mooi en heeft het een luxe uitstraling. In deze blog lees je meer over gevelbekleding en waarom jij hiervoor zou kunnen kiezen. Enjoy reading!

Gevelbekleding

Gevelbekleding is echt een must bij jouw woning/complex. Vooral hout geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan jouw woning. Het handige is ook, dat je kunt kiezen uit vele soorten hout. Zo kwam ik bij Plastica hele mooie houten gevelbekleding tegen. Met name de Elements Vulcan sprak mij direct aan. Het heeft een medium tot fijn gezaagd oppervlak en een mooie nerf die door de olie prachtig uitkomt. De natuurlijke look is tegenwoordig helemaal in en is daarnaast ook tijdloos. Hier past de prachtige houten gevelbekleding dus perfect bij. Het leuke is om je interieur dus aan te sluiten op je gevelbekleding. Heb je veel natuurlijke kleuren/materialen in huis? Ga dan voor houten gevelbekleding! Leuk weetje: Elements Vulcan is een enorm duurzaam product. Het komt uit duurzaam beheerde bossen en daarnaast is het hout thermisch gemodificeerd. Dit houdt in dat het 100% vrij is van conserveringsmiddelen. 

Plastica

Bij Plastica bieden ze veel soorten plaatmateriaal. Denk hierbij aan verschillende soorten materialen, kleuren en ontwerpen. De afwerking staat erg hoog op het lijstje en zij doen er alles aan om het eindproduct zo goed mogelijk te maken. Je kunt hier terecht voor exterieur en interieur, ideaal! Ben jij nieuwsgierig wat zij allemaal kunnen bieden? Neem dan alvast een kijkje op de site, want daar kun je gemakkelijk een monster of een offerte aanvragen.

Kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding is tegenwoordig ook niet meer weg te denken. De gevelpanelen bij Plastica zijn kleurvast en daarnaast zijn de kleuropties uitgebreid! Kijk goed naar jouw eigen stijl in huis. Ben jij van de moderne inrichting? Kies dan voor een van de mooie steen dessins. Of ben jij meer van de landelijke sfeer? Ga dan voor warme tinten. Voor iedere stijl kun je wel perfecte gevelbekleding vinden. Ook is de kleurencollectie grotendeels leverbaar met een van de hoogste hoogglans coating die verkrijgbaar is. 

Voordelen gevelbekleding

Zoals je kan lezen zijn er dus genoeg opties! Maar wat zijn nog meer de voordelen van gevelbekleding? Ik heb het op een rijtje voor je gezet:

  • Schilderen hoeft niet meer;
  • Eenvoudige montage;
  • Veel kleuren en materialen opties;
  • Onderhoudsarm;
  • Duurzaam;
  • Gelijk klaar, geen afwerking nodig.

Ben jij ook zo enthousiast geworden over prachtige gevelbekleding? En zou jij dan voor houten kiezen of voor kunststof? Laat het weten in de reacties!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Cadeau inspiratie voor de feestdagen!

Het is weer de tijd van gezelligheid, feest, lekkere hapjes, drankjes én…...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *