Tafels die tegen een feestje kunnen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is december en dat betekent: feestmaand! Ik kijk altijd erg uit naar de gezellige feestdagen. Heerlijk met vrienden en familie eten is toch wel iets waar ik van kan genieten. Vieren jullie kerst of oud & nieuw dit jaar bij jullie thuis? Dan wil je uiteraard wel fijne meubels hebben. Een tafel die tegen een feestje kan mag dan ook zeker niet ontbreken. In deze blog lees je alles over de mooiste tafels.

Ruime tafel

Het is bijna zo ver! Heb jij de kerstboom al staan? Ik in ieder geval al wel ;-). Ik was bezig met de voorbereidingen voor kerst en bedacht me opeens dat mijn tafel helemaal niet groot genoeg was voor alle mensen die komen… oeps! Op zoek dus naar iets nieuws, want het is over het algemeen erg handig om een ruime tafel te hebben. Daarnaast wil ik ook een tafel die mooi staat in mijn interieur en die óók nog tegen een stootje kan. Deze houten tafel van Pronto Wonen is hier helemaal geschikt voor. Ik vind het het houten blad echt tof en het stalen onderstel geeft een stoere uitstraling. Love it!

Een andere, mooie en unieke tafel van Pronto Wonen is de eettafel Tavolo. Doordat het rond is kun je er allemaal goed omheen zitten. Zo worden de gesprekken die je hebt gemakkelijker, doordat je iedereen goed aan kunt kijken. Ronde vormen zijn dé trend van 2019 en dit zal in 2020 naar verwachting ook zo blijven. Een groot voordeel van ronde vormen is dat het de rechte lijnen in een interieur doorbreken. Door ronde en rechte vormen met elkaar te combineren krijg je een mooie balans in je interieur. Uiteraard is voor ieder interieur weer anders wat erbij past, daarom is de onderstaande tafel zo handig. Je kunt het namelijk helemaal samenstellen zoals jij dat wil! 

Salontafel

Een salontafel mag ook zeker niet ontbreken in huis. Wanneer je gezellig vrienden over de vloer hebt of gewoon even rustig een filmpje aan het kijken bent wil je genoeg plek hebben om de drankjes en hapjes neer te kunnen zetten. Een salontafel moet dus praktisch zijn, maar ook moet het mooi matchen in jouw huis. Als het gaat om salontafels zijn er verschillende opties waar je voor kunt gaan. Een grote tafel met opbergruimte? Of plaats juist meerdere salontafels bij elkaar. Ook belangrijk is de hoogte. Veel mensen vergissen zich hierin, waardoor de tafel te hoog of juist te laag is. 

Tip: heb jij niet een hele grote woonkamer? Kies dan voor een open salontafel, zodat het ruimer oogt. Je hebt nog steeds genoeg opbergruimte, maar dan zonder een lade. Ideaal ;-).

Is jouw huis al klaar voor de feestdagen? Laat het weten in de reacties. Liefs.

 

 

 

 

 

#ADFURNLOVERS

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Nice to meet you

Met enige trots mag ook ik zeggen dat ik één van de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *