Stylingtips voor het kleinste kamertje in huis: het toilet

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het toilet, de wc. Het is misschien een ‘gewone’ ruimte geworden voor je, waar je jezelf een aantal keren per dag even terugtrekt. Maar ook deze ruimte verdient aandacht, vooral omdat het vaak een wat saaie ruimte is! Wil jij het kleine kamertje in je huis wat extra aandacht geven, of misschien een complete makeover? We geven je in deze blogs graag wat inspiratie.

 

Kleine aanpassingen

Ben jij helemaal tevreden met de basis, zoals de tegels en het sanitair? Super! Maar misschien voelt het nog wat leeg en saai. No worries! Door kleine aanpassingen te doen, kun je namelijk al een compleet andere look creëren. Je kunt bijvoorbeeld die saaie, witte wc bril vervangen voor een mooie zwarte of houten bril. Hang een leuke poster of foto aan de muur, hang een plantje op, hang een leuk handdoekje op en plaats een opvallend zeeppompje. Door deze kleine accessoires toe te voegen, creëer je al een hele andere uitstraling.

Complete makeover

Vind je de tips om accessoires toe te voegen erg leuk, maar gaat dat voor jou niet voldoende verschil maken? Of heb jij jouw sfeervolle jaren 30 woning al een prachtige makeover gegeven en ben je nog niet aan het kleinste kamertje toegekomen? Dan is het gewoon tijd voor een complete verandering. Bij Brugman keukens en badkamers ben je hiervoor aan het juiste adres! Zij hebben namelijk een prachtig assortiment voor badkamers, keukens en dus ook voor het toilet. Of je nou meer van een luxe uitstraling houdt of liever voor simpel gaat, er is in iedere stijl wat te vinden. Ben jij benieuwd naar wat er allemaal is en wil je lekker bladeren door het magazine? Dan kun je deze hier gratis aanvragen. 

Tip: Ga aan de slag met het magazine en andere interieur tijdschriften en maak je eigen moodboard.

Trends voor het toilet

Als het gaat om het toilet, zijn er verschillende trends. Zo kun je bijvoorbeeld met de tegels het grootste deel van de sfeer bepalen. Wil jij een rustige look creëren? Ga voor lichte kleuren en gebruik natuurlijke materialen in je accessoires. Denk hierbij aan een houten zeepbakje en een leuk plantje of een vaas met pampasgras of droogbloemen.

Ben jij meer van de diepere kleuren en luxe uitstraling? Iets wat je zeker veel terug gaat zien komend jaar is de kleur groen. Een donkergroene of olijfgroene kleur kun je mooi combineren met gouden of bronzen details. Bijvoorbeeld een haakje voor de handdoek en misschien ook wel een kraantje bij de wastafel in één van deze kleuren. Dit is een mooie combinatie die een luxe uitstraling geeft.

Is groen niet jouw kleur en ga je liever voor iets anders? Verwerk dan marmer in het toilet. Je kunt tegels met deze look op de vloer of de muur plaatsen, of het kleiner houden door het in je accessoires of wastafel terug te laten komen.

Binnenkijker Brugman badkamer Jaap Langenkamp Andel 2-03-2022

 

Heb jij er al zin in om met het kleine kamertje aan de slag te gaan? Of wil je eerst nog even wat meer inspiratie opdoen? Lees de blog van Brugman keukens en badkamers dan voor nog meer tips!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een origineel cadeau? Een rood kleed!

Het blijft lastig, een origineel cadeau geven… Denk bijvoorbeeld aan afgelopen Valentijnsdag,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *