Op zoek naar een woning die bij jou past

Inspiratie tijd: 3 minuten

Toen ik voor het eerst op mijzelf ging wonen, waren mijn eisen een stuk lager dan nu. Ik was vooral blij dat ik mijn eigen plek had! Herkenbaar? Maar nu merk ik toch wel dat ik toe ben aan iets nieuws en op zoek ben naar iets dat écht bij mij past. In mijn zoektocht kwam ik projectontwikkelaar Blauwhoed tegen. Zij zijn gestart met een tof project genaamd: Eden District. Ik vertel je hier graag meer over!

Diverse woonmogelijkheden

Zoals ik net al vertelde is Blauwhoed bezig met een nieuw project, namelijk: Eden District. Eden District ligt aan de historische Lloydpier in Rotterdam en krijgt veel verschillende soorten huizen die ontworpen zijn door Arons & Gerlauff en Architectuur Maken. Een mooie uitspraak van Blauwhoed vind ik: “Geen mens is hetzelfde. Waarom z’n woning dan wel?” En hier ben ik het helemaal mee eens.

Duurzaam wonen

Persoonlijk heb ik altijd al van duurzaam wonen gehouden. Ik ben erg bewust bezig met het milieu en denk echt aan het groener maken van de wereld. Eden District is hier ook mee bezig! Hoe mooi is het dan om deze leefstijl door te voeren in je huis? Op het dak van de appartementen aan de Lloydkade komen bijvoorbeeld powernesten. Deze zorgen voor de opwekking van energie. Dit wordt opgewekt door de wind en de zon. Maar ook heb ik gelezen dat er een binnentuin komt! Zo komt er veel groen, wat een heerlijk uitzicht geeft als je uit je raam kijkt.

Woningtypes

Ben jij nu ook zo nieuwsgierig naar wat voor soorten huizen er komen te staan? Ik heb hieronder alvast een aantal voor je uitgelicht.

Apartments

Bij de appartementen zijn er vijf verschillende soorten types. In de woning heb je minimaal drie slaapkamers en prettige buitenruimte(s). De entree naar de woning is bijzonder, want je komt binnen via de binnenstraat en hebt in je woning een rustgevend uitzicht op de Maas.

Town House

De Town House is een heerlijke familiewoning. Al deze woningen beschikken over een eigen tuin, maar grenzen ook aan de gemeenschappelijke binnentuin. Zo kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen zonder dat je je druk hoeft te maken waar ze zijn. Als je kiest voor een Town House heb je de keuze uit een woning met veel slaapkamers of juist wat minder, maar dan zijn de kamers groter.

Gate House & Roof top villa’s

Wil jij echt zelf ontwerpen? Dat kan ook! Ga samen met de architect jouw ideale gevel en indeling van je woning samenstellen. Creatiever dan dit wordt het niet 😉

Ik ben helemaal enthousiast over dit project. Houd jij ook van duurzaam wonen in een mooie, fijne omgeving en in een huis dat écht bij jou en jouw gezin past? Neem dan een kijkje op de site van Eden District.  

Deze blog is geschreven in samenwerking met Blauwhoed en SocialConnectors. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.


 

Comments

comments

More from Larissa Enderink

Haal de lente in huis

Yay, de lente is hier! Als je het mij vraagt mijn favoriete...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *