Houd je wijn heerlijk koel!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Heerlijk, het is zomer! Al kun je het nu niet aan het weer zien… de lekkere dagen staan weer voor de deur. Het is daarom fijn om lekker buiten te kunnen genieten van een hapje en drankje (lees: wijntje!). Hierbij mogen wijnkoelers niet ontbreken. En niet zomaar een wijnkoeler, maar natuurlijk hele mooie die goed passen in je interieur/tuin. Ik vertel je graag meer over de fijnste wijnkoelers van Vacu vin

Flexible Wine Cooler Artico

Natuurlijk zijn er vele soorten wijnkoelers. Ik heb er zelf al een aantal gehad, maar vaak blijven ze niet lang koud, gaan snel stuk of vind ik het niet mooi staan in de tuin (waar ik ze vaak nodig heb). Ik kan namelijk helemaal genieten van een wijntje in de tuin met goed gezelschap en wat lekkers te eten. Mijn favoriet is toch wel een heerlijke rosé, maar een groot nadeel is: je loopt steeds heen en weer naar de koelkast om het glas bij te vullen. Een koelkast buiten is niet  handig, dus dan is de oplossing een wijnkoeler! Eerder schreven we natuurlijk al over Vacu Vin, maar nu kwamen wij ook mooie flexibele wijnkoelers tegen… dus die moesten wij met jullie delen! In het bijzonder: de Flexible Wine Cooler Artico.

Dit is een super mooie wijnkoeler die je wijn of champagne koel houdt! Ideaal, want op die manier heb je altijd een lekker drankje bij de hand. Met de actieve koeltechniek koelt de Flexible Wine Cooler je drankjes snel af en houdt deze ook helemaal koud tot aan de laatste slok. 

De koelers hebben een luxe uitstraling, waardoor het mooi staat in vrijwel elke setting. Wat ik erg fijn vind is dat je het binnen op tafel kunt zetten, maar ook in de tuin op de tafel is het een echte toevoeging. Het oogt direct sfeervol en op die manier serveer je mooi een glas wijn of champagne. En zeg nou eerlijk… dit staat wel wat mooier dan een fles op tafel, toch? Het prachtige leren detail vind ik zelf erg uniek bij de koelers. Dit zie je niet vaak en dat maakt het niet een standaard wijnkoeler. 

Voordelen

Er zijn veel voordelen van deze wijnkoeler Artico. Zoals ik net al vertelde is het geschikt voor zowel wijn- als champagneflessen. Daarnaast koelt je wijn snel af en houdt het ‘t ook langer koud. De wijnkoeler zelf is gemaakt van neopreen, waardoor het fijn en flexibel is. In gebruik is de koeler ook erg makkelijk. Je plaatst de wijnkoeler 6 uur van te voren in de vriezer en haalt het daarna eruit. Dus weet jij dat je die avond een gezellige barbecue hebt? Zorg er dan voor dat de wijnkoeler(s) in de vriezer liggen!

Ik krijg helemaal zin in de gezellige zomeravonden, jullie ook? Liefs. 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Stoere, zwarte accessoires voor in je kantoor

In een nieuw kantoor kun je het helemaal inrichten zoals jij dat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *