Een intercomsysteem voor je voordeur

Inspiratie tijd: 3 minuten

In de afgelopen jaren is er een sterke groei geweest in de populariteit van video intercomsystemen. Deze systemen bieden veel voordelen, zoals extra beveiliging, comfort en gemak. Bij het verhuizen naar een nieuw kantoor, hebben wij bij Furnlovers ook gekozen voor een intercomsysteem bij de voordeur. In deze blog vertellen we meer over het door ons gekozen systeem!

 

Intercomdiscounter

Tijdens onze zoektocht naar een intercomsysteem kwamen we terecht bij Intercomdiscounter. Het bedrijf bestaat sinds 2008 en noemt zichzelf dé intercomspecialist van Nederland. Dat snap ik maar al te goed, want ze hebben een breed assortiment aan producten van betrouwbare merken. Genoeg keuze dus! 😉 We werden direct enthousiast van het bedrijf, de systemen en de voordelen ervan. Ze hebben ons vriendelijk en professioneel geholpen bij onze zoektocht en hebben hun expertise zorgvuldig ingezet om naar onze wensen te luisteren.

Wij leveren intercomsystemen voor woningen, appartementen en bedrijfspanden direct aan particulieren, maar ook aan elektrotechnische bedrijven en groothandels. We werken nauw samen met diverse installateurs, zodat de aanschaf en installatie van uw intercomsysteem volledig door ons uitgevoerd kan worden.” Schrijven zij op hun website. Oké, duidelijk! Laten we onze zoektocht eens starten! Lees je mee?

Naast intercomsystemen voor woningen, bieden zij ook losse onderdelen hiervoor aan. Ook hebben zij poort automatiseringssystemen, voor als je woning of bedrijfspand beschikt over een poort en je niet zomaar iedereen door de poort wil laten gaan. Super handig! Wij waren ook op zoek naar een deuropener, zodat we vanaf boven de deur open kunnen maken. 

Futuro video intercom

Na het doorgeven van onze wensen en zorgvuldig advies van Intercomdiscounter, zijn we uitgekomen op de Futuro video intercom. De Futuro video intercom met twee draden heeft een ingebouwde foto- en videocamera in de buitenunit. De buitenunit is gemaakt van aluminium met poedercoating en heeft een nachtzichtfunctie om bezoekers in het donker te kunnen zien. De camera heeft een brede kijkhoek van 110 graden. Dit intercom systeem biedt extra veiligheid doordat je kunt zien wie er voor de deur staat zonder dat je de bezoeker binnen hoeft te laten. Het systeem maakt automatisch foto’s en video’s van de bezoeker en je kunt met de bezoeker praten en de deur of het toegangshek op afstand openen via de monitor.

De installatie van deze intercom was erg makkelijk en kon worden aangesloten op de bestaande bedrading die aanwezig was voor de deurbel. Easy!

Uitbreiding

Bij het systeem wat we gekozen hebben, is het ook mogelijk om het verder uit te breiden. Zoals ik al kort even noemde, hebben wij gekozen voor een deuropener. Zo kunnen we gemakkelijk vanaf boven de deur openen! Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wanneer je beschikt over een systeem voor het automatisch openen van een hek of over camera’s, kun je dit ook aansluiten op het systeem van de deurbel en gemakkelijk alles vanaf één unit bedienen.

 

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe aanwinst! Ben jij ook opzoek naar een intercomsysteem? Neem dan ook eens een kijkje en laat je adviseren door Intercomdiscounter. 

Written By
More from Furnlovers

Vijf tips voor het inrichten van een kleine badkamer

In de badkamer ben je een paar keer per dag. Je poetst...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *