Een handige plek voor je smartphone

Inspiratie tijd: 3 minuten

Misschien ligt het aan mij, maar ik ben altijd op zoek naar mijn telefoon… ik ben dan vergeten waar ik ‘m neer had gelegd en een vast plek ervoor geven lukte mij niet, totdat ik daar iets op vond! Een super mooi, design laadstation. Laadstation? Ja! Het is namelijk nog meer dan alleen een toffe opbergplek. Ik vertel je hier graag meer over.

DECK – Laadstation met 5x USB hub en draadloos opladen

Ik hou ervan als alles in huis is opgeruimd en dat spullen een eigen plekje hebben. Helaas is dit vaak niet de realiteit en ben ik alsnog op zoek naar van alles en nog wat… herkenbaar? In mijn zoektocht naar een item waar ik mijn telefoon en sleutels in kwijt kon kwam ik al snel bij MANU terecht. Zij hebben zo veel toffe design producten dat ik gelijk enthousiast werd. Mijn oog viel op de DECK – Laadstation en deze is gemaakt van robuust staal en echt essenhout. De bovenste laag is gemaakt van zacht vilt, waardoor dit jouw telefoon optimaal beschermt.

Draadloos opladen

Batterij bijna leeg… dit probleem herkennen we allemaal wel, toch? Soms heb je even geen oplader bij de hand, maar heb je je telefoon echt nodig. De DECK – Laadstation is ook gemaakt om draadloos op te laden. Ideaal voor als je thuiskomt van een dagje weg, je werk of school. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon neer te leggen (op de vaste plek) en hij laadt direct op!

In het linkerbakje is er plek voor je portemonnee of sleutels bijvoorbeeld. Zo hou je alle belangrijke spullen bij elkaar.

Er is meer

Naast je smartphone opbergen en opladen is het ook ideaal om dit te kunnen doen met je laptop. Vooral als je lekker op de bank zit wil je dit makkelijk en snel kunnen doen. Vandaar dat ik helemaal weg ben van de Kangaroo – Couch bank organizer met 5 x USB hub en draadloos opladen. Een smaakvol design product en ook nog eens functioneel. Bij de Kangaroo Couch krijg je het Manu USB-laadstation met een gevlochten stroomkabel en leren band. Wil je ook draadloos opladen? Voeg dan de QI-lader toe.

Ben jij ook zo enthousiast over deze producten en lijkt het jou ook tof om dit in huis te hebben? Check dan de site! Liefs.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Shutters in huis? Doen!

Shutters, wie kent ze niet. Het is een trend op het gebied...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *