Altijd van jouw tuin genieten met de perfecte schuifpui

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het is ‘s avonds al erg koud en we zitten allemaal lekker warm binnen, maar eigenlijk is dit erg zonde. Zonde? Ja, van jouw tuin! Misschien heb je een heerlijke tuin, maar kun je er nu -vanwege de kou- geen gebruik van maken. Kies voor de ideale schuifpui en maak je tuin helemaal af. In deze blog vertel ik je er meer over! Lees je mee?

Buiten naar binnen

Wil jij je tuin en woning met elkaar verbinden? Dan is een schuifpui een perfect idee. Een schuifpui laten plaatsen heeft veel voordelen. Als het een hele mooi herfstachtige namiddag is bijvoorbeeld. Je wil lekker van de zon genieten, maar de wind is net iets te guur. Met een schuifpui kan je toch genieten van het buitenleven, maar zit je toch lekker warm binnen. Zo kan je elk seizoen genieten van jouw tuin! Je loopt super makkelijk van binnen naar buiten. 

 

De uitstraling van een schuifpui vind ik erg mooi. Extra leuk ook: je hebt extra ruimte om weer leuk te gaan stylen. Kies voor een leuke zithoek om gezellig te kunnen borrelen met vrienden of ga juist voor een eettafel, zodat je ook daar wat hoger kunt zitten.

Licht 

Je laat met schuifpuien veel licht binnen in je interieur. Dat geeft gelijk een ruimtelijk gevoel. Ook verhoogt het de waarde van je woning. Bovendien behoud je altijd het zicht op je tuin. Jouw tuin én je interieur worden op deze manier veel meer met elkaar gecombineerd en het wordt zo één geheel. Het is namelijk zonde als je zo’n mooie tuin hebt en je kunt er alleen van genieten in de lente en zomer. 

Aluminium 

Je kunt kiezen voor verschillende materialen schuifpuien, bijvoorbeeld kunststof, hout of aluminium. Aluminium is het meest populair in Nederland. Een aluminium schuifpui heeft namelijk niet veel onderhoud nodig en geeft je huis een moderne en luxe uitstraling. Daarnaast is het materiaal ijzersterk. En omdat het materiaal super licht is kun je de pui makkelijk open en dicht schuiven. 

Tuinmaximaal

Ben je op zoek naar een nieuwe schuifpui? Ik kwam in aanraking met Tuinmaximaal. De schuifpuien van Tuinmaximaal bestaan uit meerdere glaspanelen die je allemaal afzonderlijk van elkaar kunt bewegen. De schuifpui kan zowel naar links als naar rechts verschoven worden. Nieuwsgierig naar een impressie van alle schuifpui mogelijkheden? Bezoek dan de showroom van Tuinmaximaal en vraag om advies! 

Ben jij ook van plan een schuifpui aan te schaffen? Laat het ons weten in de reacties. En voor nog meer tips en advies neem dan een kijkje op de website van Tuinmaximaal! Liefs

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Groen in je interieur.

Groen..Wauw, ik ben verliefd op deze kleur! Groen staat voor natuur, frisheid...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *