Zwart is het nieuwe wit!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Steeds meer mensen kiezen voor zwart! Eigenlijk zien we het overal terug: muren, kozijnen, maar ook meubels en accessoires. Zwart heeft een stoere uitstraling en daar houden we allemaal steeds meer van! Bij Rootsmann kwam ik een aantal toffe zwarte meubels tegen die ik graag wil delen.

Zwart in een interieur

Het is per persoon verschillend in welke mate zwart wordt gebruikt in een interieur. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte muur in een stoere jongenskamer. Wanneer je daarvoor kiest heeft zwart niet een directe invloed op de rest van je interieur. Ik zie ook steeds vaker dat men kiest voor een zwarte deur of zwarte kozijnen. Hiermee wordt een beetje het industriële versterkt. Super cool!

Zwarte meubels

Ik kwam een stoer, zwart dressoir tegen die je op verschillende manieren kunt stylen. Wanneer je kiest voor zo’n soort meubel zul je direct zien dat je huis een stoer karakter krijgt. Vooral als de rest vrij eenvoudig en rustig is, vind ik het altijd mooi als er wat stoers tegenover staat.

IMG_2710a

Op bovenstaande foto zie je hoe gaaf het staat bij zo’n stenen muur. Daarnaast kun je het dressoir ook als tv-meubel gebruiken! Zo kun je ook nog eens afwisselen.

Of combineer de kast met andere (grote) stoere woonaccessoires. Zo krijg je een mooi geheel!

IMG_2808a

Stoere ladekast

Ik kwam ook deze stoere, zwarte ladekast tegen. De ladekast heeft een houten blad, waardoor het misschien wat zachter op je overkomt dan de vorige kast. Toch ook weer erg gaaf vind ik! Ik vind het zo mooi staan dat zwart… Love it. Ook in combinatie met het houten blad!

IMG_8648

Heb je liever geen hout? Dan kun je voor deze kast kiezen. Het is ook een ladekast, maar dan helemaal zwart. Het is een industriële kast, met ook weer een stoere uitstraling.

Schermafbeelding 2017-07-07 om 15.23.27

Combineer met zwart!

Deze drie kasten laten zien dat je zwart goed kunt combineren. Vooral als je op zoek bent naar een mooie blikvanger in je interieur, dan zijn deze kasten een aanrader. Voor iedereen is er eigenlijk wel wat wils. Hou je toch niet zo van zwart? Maar wil je liever een neutrale kleur of gewoon wit? Neem dan eens een kijkje bij Rootsmann, want bij hen vind je echt allerlei soorten kasten en lockers!

Ik ben heel erg benieuwd welke kast jouw favoriet is! Let me know! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Rootsmann. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

#FridayMadness: 3 buget tips voor de kinderslaapkamer

In een kinderslaapkamer wordt veel gedaan naast het slapen natuurlijk. Kindjes gaan...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *