Je huis kerst proof maken

Inspiratie tijd: 2 minuten

De feestdagen komen steeds dichterbij! Dus alle gezellige kerst spullen kunnen weer uit de kast of je kan los gaan in de winkels. Want wie houdt nou niet van deze tijd van het jaar?! Deze super leuke spulletjes kwam ik tegen in verschillende winkels bij MegaStores Den Haag! Ook wil ik toffe inspiratie met jullie delen, zodat jullie ook weer tot nieuwe ideeën komen!

Lightbox

Deze leuke lightbox kwam ik tegen bij Woonexpress. Het leuke aan zo’n lightbox is dat je er elke keer wat anders in kan zetten! Hoe super leuk is het om met de kerstdagen een echte “kerst quote” in te zetten (zoals hieronder).  Zet de box in een hoekje met leuke decoraties zoals je op de foto hieronder ook ziet! Love it!


Credits: Unknown (please tag)

Kaarsen

Kaarsen mogen natuurlijk niet ontbreken. Persoonlijk hou ik echt van veel kaarsen in huis. Het brengt zoveel sfeer en gezelligheid! Dit mooie houten blad en deze mooie kaarsen (vooral de rode echt wauw!) kwam ik tegen bij de Blokker. Bij Blokker heb je echt alles voor de kerst van kerstbomen tot super leuke decoraties om je hele huis kerstklaar mee te maken!


Credits: Blokker

Stolpen

Hoe gezellig en leuk ziet dit eruit?! Deze leuke stolpen van de Xenos kan je helemaal zelf stylen. Wil je er meer lichtjes onder? Of heb je er liever rode kerstballen onder? Het kan allemaal! Je ziet hier dat ze één stolp op een houten onderzetter hebben gezet en de andere niet. Dat vind ik zelf een super leuk idee! Ook daar kan je mee stylen! Bovendien kan je deze stolpen na de kerst ook nog steeds goed gebruiken, dan zet je er gewoon wat anders onder.


Credits: Xenos

Hoe maak je je huis klaar voor de feestdagen?

Wat ik persoonlijk de beste manier vindt om je huis feestdag proof te maken, is om door het winkelcentrum te lopen en naar verschillende winkels te gaan. Zie je iets leuks? Neem het mee en ga het zelf combineren en stylen. Zoals ik hierboven al vertelde kun je die stolpen ook heel leuk op je eigen manier stylen. Koop ook niet te veel grote dingen, maar juist leuke kleine decoraties! Wat de echte kerstsfeer in huis afmaakt is uiteraard de kerstboom. Bij MegaStores vind je letterlijk van alles om in de boom te hangen en om je hele huis feestdag klaar te maken!

Hoe maak jij je huis feestdag proof? Ik ben benieuwd! Liefs, Isabel

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MegaStores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De nieuwe collectie van Leo & Moon

Een fijne slaapkamer voor de kleine is zo belangrijk. Dit is de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *