Haal de landelijke sfeer in huis

Inspiratie tijd: 3 minuten

De landelijke woonstijl is eigenlijk nooit verdwenen. Als ik denk aan de landelijke stijl dan denk ik gelijk aan comfortabel, uitnodigend en romantisch. Wil je ook iets meer van deze sfeer in huis, maar wil je niet alles veranderen? Dat snap ik helemaal. Ik ging op zoek naar de mooiste landelijke woonaccessoires voor in huis. Benieuwd? Lees dan snel verder!    

Maak een statement

In een landelijk interieur zie je vaak dat er een paar grote meubels staan. Kasten, banken en fauteuils/grote stoelen. Naast dat de meubels erg mooi staan, wil je ook dat het een functionele waarde heeft. Ik kwam deze mooie kast tegen bij OTTO. De kast heeft veel opbergruimte voor servies en ook genoeg plek om je mooiste accessoires te showen.  

Spiegeltje spiegeltje aan de…

Je bent van plan de deur uit te lopen, maar wilt nog even checken of alles goed zit. Is een klein spiegeltje ook niet groot genoeg voor jou? Dan weet ik zeker dat je deze spiegel helemaal te gek gaat vinden. Je kunt er zelfs nog wat accessoires in doen en op leggen. Deze mooie landelijke spiegel heeft een aantal details. Zie bijvoorbeeld de twee haakjes aan beide kanten van spiegel. Hier kun je mooie sjaaltjes aan hangen bijvoorbeeld. Ik zie de spiegel al helemaal staan in mijn gang thuis!    

Ook is een kapstok onmisbaar in de gang. Deze kapstok op de onderstaande foto heeft genoeg haakjes, dus genoeg ruimte voor alle jassen. Naast dat er veel jassen aan kunnen hangen, zijn de mandjes ook erg handig. Zo heb je gelijk een vaste plek voor je sleutels of andere spullen.

Niets is lekkerder dan ‘s avonds op de bank kruipen met een kop thee. Heerlijk wat hapjes erbij en genieten maar. Het is dan erg fijn om een grote salontafel te hebben waar dat allemaal op kan. Ik kwam deze salontafel tegen en was gelijk verkocht! De tafel staat erg mooi in een landelijke inrichting en geeft een warme sfeer door het hout.

Style je woonkamer af

Het is belangrijk om ook op de details te letten en te kiezen voor leuke woonaccessoires, zoals deze onderstaande kandelaren!

Heb je een mooie salontafel of kast die nog wat leeg is en die wel een landelijke touch kan gebruiken? Dan zijn deze onderstaande waxinelichthouders hier perfect voor! Het staat super gezellig.  

 

Ik heb al helemaal zin om mijn huis op te fleuren met deze mooie landelijke producten! Jij ook? Liefs, Larissa

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Verhuizen! Wat komt er allemaal bij kijken?

Waarschijnlijk ben je al wel eens verhuisd in je leven of misschien...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *