Een prachtige kleurexplosie in de slaapkamer // makeover

Inspiratie tijd: 3 minuten

Al een tijdje wilden mijn vriend en ik onze slaapkamer veranderen. We hadden een leuk behang achter ons bed, maar eigenlijk was dat dan ook het enige leuke. In ieder geval waren we het over één ding eens: er moet meer sfeer komen én een soort hotelgevoel. En waarmee begin je dan? Met verf! Heel veel verf. 😉 

Inspiratie op doen 

Maar waar ga je dan voor? Tja, dat was de vraag. Dus we begonnen eerst met heel Pinterest door te zoeken naar mooie plaatjes. Wat willen we en wat spreekt ons aan? Tijdens mijn zoektocht kwam ik ook bij Vestingh Paint & Craft terecht. Zoals je op hun Instagram al kunt zien, hebben ze prachtige verfproducten waar je echt mooie resultaten mee kunt creëren. Al snel kwamen we eruit en wisten we dat we in ieder geval donkerblauw terug wilden laten komen. Eén muur blauw en de andere zwart. Oké, let’s begin! 

Toen we bezig waren met verven kwam mijn vriend met het idee dat het misschien ook leuk zou zijn om het plafond donkerblauw te verven. Ik dacht: “laten we het gewoon doen!”. Toch wel spannend hoor, kan ik je vertellen… Maar ik ben zó blij dat we het hebben gedaan, want anders had het echt niet de look gekregen die we wilden. De slaapkamer is nog niet helemaal af, want er komt nog nieuwe raamdecoratie en nog wat nieuwe meubels, maar toch wilde ik jullie alvast het resultaat laten zien van het verven. 

Tijd voor de makeover! 

Voor de donkerblauwe verf hebben we gekozen voor Industrial – Night Blue (273) van Vestingh Paint & Craft. Dit is de LAB ECO Wallpaint: een extra matte verf die geschikt is voor zowel binnen als buiten. Doordat de verf schrobvast is (klasse 1) is het goed te reinigen en kies je hiermee zeker voor een duurzame afwerking. Ik moet ook zeggen dat je echt merk dat het van goede kwaliteit is als je aan het verven bent. Het dekt goed, het smeert goed! 

Voor de zwarte kleur hebben we gekozen voor Neutral – Pure Black (50). Dit is dezelfde soort verf als de blauwe variant. Bij Vestingh Paint & Craft kun je ook terecht voor alle verfbenodigdheden. Ideaal! Dan heb je in één keer alles in huis. 

Staat super toch: dat blauw en zwart bij elkaar! Ben er zo blij mee. We hebben tijdelijk even deze kast er staan, maar daar komt nog een nieuwe voor. We hebben extra opbergruimte nodig, dus dan is een grote kast wel handig! Maar het staat allemaal zo mooi bij elkaar! 

Ook de spiegels komen goed tot hun recht op de blauwe muur! Naast dat de verf van Vestingh Paint & Craft erg mooi is, is er ook een mooi initiatief aan gekoppeld. De LAB ECO Wallpaint voldoet aan het Franse A+ label. Hiermee wordt een schoon binnenklimaat garandeert. De muurverf is op waterbasis en bevat geen giftige stoffen. Dus ook goed en veilig te gebruiken voor keukens, baby- en kinderkamers, scholen en ziekenhuizen. 

Wat ik ook erg mooi vind, is dat Vestingh Paint & Craft veel aandacht besteed aan het milieu. Ze zetten zich maximaal in om de CO2-uitstoot te beperken. Door middel van de ECO Footprint weten zij exact hoeveel impact LAB ECO Wallpaint heeft. Dit product is verbonden aan de Vestingh Foundation: met elke 5 liter verkochte LAB ECO Paint kunnen ze één persoon voorzien van zuiver drinkwater. Wat een mooi initiatief! 

Kortom: ik ben ontzettend blij met het resultaat! Wat vinden jullie? Voor meer inspiratie en verfsoorten raad ik je vooral aan om eens een kijkje te nemen bij Vestingh Paint & Craft! Liefs, Mariëlle. 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Furnlovers @ Dutch Design Week 2016 [MET VIDEO!]

Vandaag ging ik samen met Bart naar de Dutch Design Week. We hadden...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *