De mooiste schilderijen voor in je interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Schilderijen maken het huis iets sfeervoller en gezelliger. Naast dat het er leuk uitziet kun je het ook nog eens heel persoonlijk maken. Kies bijvoorbeeld voor een schilderij wat veel voor jou betekent en waar je veel waarde aan hecht. Ik ging op zoek naar de mooiste brocante schilderijen voor in huis en ik laat je zien hoe je dit kunt combineren in verschillende kamers in huis. Ben je nieuwsgierig? Lees dan gezellig mee!  

Werkplek

Een voorbeeld waar je schilderijen kunt hangen is de werkplek. Misschien werk je weleens thuis aan de keukentafel, maar het kan ook zijn dat je een kamer beschikbaar hebt gesteld voor een werkplek. Een fijne omgeving vind ik hierbij erg belangrijk. Creëer je eigen plekje door spulletjes neer te zetten die jou helemaal blij maken. Ik kwam bij Sfeerleven de mooiste brocante schilderijen tegen. Dit staat super fris en oogt erg gezellig. Je kunt er zelf voor kiezen om één of meerdere op te hangen. Het hoeft dus ook zeker niet zo te zijn dat je direct een groot schilderij hoeft op te hangen. Ik vind het ook leuk staan om kleine schilderijen bij elkaar op te hangen.

Slaapkamer

Wil je in de slaapkamer eenheid en rust creëren? Zorg dan dat het schilderij dat je kiest dezelfde kleurtinten heeft als de rest van je kamer. Zoals je hieronder op de foto ziet springt roze er helemaal uit. Het komt overal terug en dat staat zo leuk!

Keuken

Heerlijk koken, natafelen of een kopje koffie drinken. De keuken is een plek waar we steeds meer zitten. Daarom is het belangrijk dat het er wel leuk uitziet! Nou dacht ik in eerste instantie niet gelijk aan schilderijen voor in de keuken, maar toen ik dit zag was ik gelijk enthousiast! Hoe leuk ziet dit eruit. Je ziet gelijk dat het om een keuken gaat en het geeft daarom de perfecte sfeer. Speel wat met de hoogte, want zo krijg je een speels effect.

De hal

Persoonlijk vind ik de binnenkomst erg belangrijk. Je wilt iemand gelijk thuis laten voelen, maar hoe doe je dat? Het is belangrijk om een rustige en fijne sfeer te creëren. Bloemen zijn altijd een goed idee, het staat namelijk erg gezellig en vriendelijk. Kies daarbij een schilderij dat hiermee te maken heeft. Op deze manier verwelkom ik graag mensen in mijn huis!

Wat is jouw favoriete schilderij van Sfeerleven? Mijn favoriet is toch wel bloemen variant. Krijg je niet genoeg van deze prachtige brocante schilderijen? Neem dan hier een kijkje! Liefs, Larissa

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sfeerleven. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Waarom behang sfeer geeft aan je huis!

Zelf heb ik op meerdere plekken in mijn huis behang, namelijk in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *