De mooiste schakelaars voor in huis

Inspiratie tijd: 3 minuten

Schakelaars maken elke ruimte in huis helemaal af en daarnaast staat het niet alleen mooi en netjes, maar is het ook nog eens functioneel. In deze blog lees je alles over de fijnste schakelaars van Gira. Lees snel verder!

 

Gira

Vaak zijn wandcontactdozen wat saai en ‘normaal’ en denken we er niet eens aan om hier een mooie oplossing voor te bedenken… maar die is er zeker! Wij kwamen Gira tegen en werden zo enthousiast. Gira ontwerpt en maakt schakelaars, maar ze zijn meer dan dat. Toekomstgericht, verantwoordelijk en gecertificeerd. Dat is Gira. Zij staan voor kwaliteit en dat is te zien aan de producten. Ik vertel je graag meer over de mooie schakelaars die wij hebben uitgekozen.

Keuken

De keuken is toch wel een plek waar je vaak te vinden bent. Heerlijke avonden koken, eten met familie en vrienden of gewoon even een avond voor jezelf aan de keukentafel met een glas wijn. Zelf ben ik vaak te vinden in de keuken en vind ik het heel belangrijk dat deze ruimte mooi is afgewerkt. 

Het fijne aan deze schakelaars is dat het een mooie, luxe uitstraling heeft. Hierdoor ziet de keuken er direct sfeervol en netjes uit. Daarnaast heeft de schakelaar ook nog eens een lampje, waardoor er altijd licht is.

In de hal

Ook is de hal een plek waar je het graag opgeruimd en netjes wil houden. Kijk eens hoe mooi deze schakelaar eruit ziet! En vooral wanneer je in de avond naar de badkamer moet, is er altijd een klein lampje, zodat je kunt zien waar je loopt. Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook veilig voor je kids. Dankzij een klein geïntegreerde lichtbalk in het onderste bereik van de wandcontactdoos ontstaat een licht corridor op de grond die jou de weg wijst. Ideaal, want deze springt automatisch aan wanneer het donker is. 

Voor elke woning

Wij gingen voor een strakke uitstraling en hebben daarom gekozen voor witte schakelaars. Maar er zijn nog veel meer varianten bij Gira. Zo hebben ze mat grijs, zwart, goud en nog veel meer keuze. Gira is gericht op jouw behoeften en wensen, zodat jij kunt genieten van luxe en comfort. 

 

Mogelijkheden zijn eindeloos

Er zijn zoveel opties bij Gira! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een licht besturingssysteem in en rond het huis via de Gira apps, maar ook zijn er verschillende mogelijkheden om bescherming tegen inkijk en zonwering automatisch te besturen. Super handig, vooral met deze warme zonnige dagen.

 

Wij zijn helemaal enthousiast over dit mooie merk en alle mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op de site.   

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiratie voor een lichte industriële look

De industriële woonstijl is ontzettend populair op dit moment en zie je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *