De interieurtrends voor 2023!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Yes, we mogen vooruitblikken op de interieurtrends die we dit jaar veel gaan zien. Ben jij ook zo nieuwsgierig wat we allemaal gaan tegenkomen? Ik heb al lang en breed onderzoek gedaan en ga jullie alles vertellen over welke kleuren, materialen en vormen we dit jaar in ons huis mogen zetten! Let’s go.

Minimalisme & maximalisme

De allereerste trend die we bespreken is minimalisme en maximalisme. In 2023 blijft het namelijk een trend om een eenvoudig en rustig interieur te hebben. Denk hierbij aan neutrale kleuren en strakke vormen als het gaat om meubels. De quote: “Less is more” past hier perfect bij. Maar ook het tegenovergestelde wordt een trend. Hierbij kun je juist denken aan veel kleurencombinaties, muurschilderingen en behangen met prints erop. Het is dus eigenlijk alles of niets!

Houten meubels

Het brengen van de natuur in huis is dit jaar ook een trend, dus meer aardetinten, planten en vooral: meer hout in huis. Kies dus voor een prachtige houten tafel in de eetkamer of een mooi houten dressoir. Combineer hout met elkaar, zodat je een natuurlijke look creëert. Een site die prachtige houten producten heeft en die de woontrends ook op de voet volgen is SteigerhoutTrend. De naam zegt het al! Ik werd al snel enthousiast toen ik producten zag van steigerhout, eikenhout en mangohout. Zo kwam ik bijvoorbeeld deze prachtige Delvon eettafel tegen. Dit staat toch geweldig?

Organische vormen

Iets dat we dit jaar ook veel gaan zien zijn ronde, organische vormen. Haal een mooi rond vloerkleed in huis en kies voor ronde kussens op de bank. Kleuren waaraan je kunt denken zijn bruintinten en beige. Dit worden dé kleuren van dit jaar! Tip: een mooie ronde eettafel staat ook erg gezellig. Hiermee zorg je voor een sfeervolle eethoek. Bij SteigerhoutTrend hebben ze prachtige ronde tafels in hun assortiment. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Daarnaast is het ook mooi om de ronde/organische vormen terug te laten komen in de salontafels en vloerlamp!

Maatwerk

Op zoek naar een bijzonder meubel? Bij SteigerhoutTrend kun je ook jouw meubels zelf laten maken. In opdracht en conform jouw wensen gaan zij aan de slag zonder dat het extra kosten met zich meebrengt. Kijk eens op de website voor meer informatie!

Welke trends ga jij meenemen dit jaar in jouw interieur? Heel veel plezier met het inrichten. Liefs. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Alle soorten buitenverlichting

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat je veel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *