Breng jouw schilderij tot leven!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Groen in en rondom jouw huis, is een must. Het maakt jouw huis en tuin niet alleen gezelliger, maar het zorgt ook nog eens voor een beter leef-, leer- en werkklimaat. Je wilt graag eens een keer iets anders dan een vaas met bloemen, een plant in pot of een hortensia in de achtertuin, maar je weet niet precies wat? Geen zorgen, ik heb nu de perfecte oplossing voor jou gevonden! Laten we beginnen!

Combineren

Planten kun je op veel verschillende manieren een plekje geven in en rondom jouw huis. Je kunt het zien als een decoratiestuk. Wist je dat je een decoratiestuk zelfs kon combineren met een plant? Dit klinkt misschien vaag, maar je moet hierbij denken aan een schilderij. Een schilderij op zichzelf is eigenlijk al decoratie. Toch heeft Mobilane een manier gevonden om planten en schilderijen te combineren!

In jouw interieur

Zo is eigenlijk de LivePicture GO ontstaan. Het is een speelse manier om jouw huis of tuin gezellig te maken, geschikt voor zowel binnen als buiten. Je hebt de keuze uit drie verschillende kleuren, namelijk: wit, bamboo natural en bamboo black. Door deze kleuren past het bij elk interieur! LivePicture GO is gemaakt van duurzame bamboe vezels en is 100% recyclebaar.

Voor iedereen!

Heb je totaal geen groene vingers? Dat is helemaal geen probleem! Het is super easy. Je kiest planten uit die je graag in jouw LivePicture GO wilt hebben. Dit hoeven niet gewone plantjes te zijn. Je kunt namelijk ook kiezen voor kruiden. Zo heb je altijd je eigen verse kruiden. Handig en leuk! Het moment dat je jouw favoriete plantjes gekozen hebt, is het tijd om ze te planten. Is het gelukt? Geweldig!

Alleen nog wat water erbij en klaar! Hoe geef je de planten nou eigenlijk water? De lijst van de LivePicture GO dient namelijk als waterreservoir die de planten ± 4 weken van water voorziet. Ben je bang dat je jouw plantjes of kruiden niet op tijd water geeft? Maak je geen zorgen! De Live Picture GO heeft namelijk een leegmelder vastzitten aan het waterreservoir. Dit is een klein plastic gietertje. Steekt het uit? Dit betekent dat jouw planten nieuw water nodig hebben. Zo gemakkelijk is het! 

Heb je nu eigenlijk toch nog geen idee hoe je dit moet doen? Neem eens een kijkje op de site. Op de pagina bevindt zich een super duidelijke tutorial!

Klinkt dit niet geweldig?! Laat je inspireren en creëer meer groen op een leuke en unieke manier, voor in jouw interieur. Ben je misschien benieuwd naar wat Mobilane nog meer te bieden heeft? Klik dan hier voor alle andere duurzame producten. Waar wacht je nog op? Enjoy green! 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: 5 gouden bijzettafels

Goud past natuurlijk heel erg bij deze feestmaand maar het kan natuurlijk...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *