Wrap it up!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Je wil je interieur aanpassen, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen. Dit is heel herkenbaar… Maar eigenlijk is het zo simpel! Je kan namelijk door een kleine aanpassing in de basis al een hoop veranderen. Wij deden dit op ons nieuwe kantoor door onze deuren te laten beplakken. Wil je weten hoe wij onze deuren hebben aangepast naar het interieur? Lees dan lekker door!

 

De Interieur Plakkers

De Interieur Plakkers is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het wrappen van keukens, aanrechtbladen, deuren enz. Je denkt nu misschien: ‘Wrappen… wat is dat?’ Wrappen betekent eigenlijk niets anders dan een voorwerp inpakken met folie. Maar waarom zou je in vredesnaam iets willen inpakken met folie? Kijk bijvoorbeeld eens naar jouw keukenkastjes. Dit is waarschijnlijk een houten deurtje met een mooie folie laag eromheen die het kastje de juiste look in jouw keuken geeft! 

Wanneer De Interieur Plakkers bellen? 

Wanneer de frontjes van jouw keuken versleten zijn kunnen De Interieur Plakkers deze komen opknappen. Ook kunnen zij natuurlijk naar je toe komen wanneer je helemaal klaar bent met dat houten aanrecht of die saaie houten tafel. Je wilde altijd eigenlijk al een marmeren aanrecht, maar dit paste nooit in je budget? De Interieur Plakkers helpen je om deze look alsnog te creëren! Ga naar de De Interieur Plakkers website, kies jouw favoriete materiaal en kleur, en ze komen het bij jouw thuis plakken! Wil je liever niet dat ze bij jouw in huis komen? Als je binnen een straal van 30km woont, komen ze jouw frontjes ophalen en plakken zij deze op eigen bedrijf! Voor meer informatie hierover verwijs ik je ook graag door naar de website. 😉 

Materialen

Er zijn vele soorten materialen verkrijgbaar bij De Interieur Plakkers. De materialen zijn: hout, marmer, metaal, natuursteen, textiel, leer en effen kleuren. En denk eraan: dit zijn dus niet echte materialen, maar het folie heeft de uitstraling van het materiaal! Zo kun je zonder iets te hoeven vervangen met een kleine aanpassing de look creëren van het materiaal wat je graag zou willen.

De Interieur Plakkers bij ons 

De Interieur Plakkers plakken niet alleen maar op frontjes van keukens maar nog op veel meer. Zoals ik al eerder liet weten plakken zij ook op aanrechten, deuren, kasten, tafels en ga maar door! Zo hebben zij onze deuren een fantastische nieuwe look gegeven die helemaal aansluit bij ons nieuwe kantoor. Wij hebben gekozen voor de kleur ‘U21’. Dit is een folie met een grijze natuurstenen uiterlijk. Past perfect bij die mooie donkerblauwe muren! 

 

Ben je nu dus ook helemaal klaar met die verkleurde witte deur, het lelijke houten keukenkastje of dat saaie grijze aanrecht? Ga snel naar De Interieur Plakkers site en kies het folie dat bij jou past!  

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Haal de herfst in huis met dennenappels + free printable

De herfst is alweer begonnen. En een nieuw seizoen betekend ook dat we...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *