Welke zonwering past het beste bij mijn interieur?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Met deze warmte zitten we over het algemeen graag buiten. Heerlijk de tuin in met een leesblad, goed boek of je tablet met je favoriete serie op. Helemaal genieten dus! Helaas is het binnen in huis vaak warm en kan je daar geen afkoeling zoeken. Daarvoor zijn er natuurlijk verschillende soorten zonweringen om de warmte van het zonlicht tegen te gaan. Welke het best bij jouw interieur past en nog veel meer lees je in deze blog!

Trends 2018

Er zijn veel trends als het gaat om zonweringen. Het wordt steeds beter, duurzamer en mooier. Wat nu helemaal populair is, zijn rolluiken die goed isoleren tegen inbraak. Zo heeft het rolluik dus 2 functies: het tegenhouden van de zon én het voorkomen van inbraak. Ideaal, toch? Een andere ‘opkomende’ trend is het Domotica rolluik. Kom je er op vakantie achter dat je de rolluiken niet dicht hebt gedaan? Dan bestuur je vanaf je tablet of telefoon het rolluik. En zoals ik al zei is dit een opkomende trend. Ik denk dat dit niet lang gaat duren voordat iedereen een Domotica thuis heeft hangen!

Puur natuur

Je hoort het steeds vaker, we zijn bewuster aan het leven en houden van natuurlijke tinten en materialen. Dit laten we dan ook graag zien in ons interieur. Er worden meer planten in huis gezet, meer gebruik gemaakt van hout en basiskleuren. Toen ik op zoek ging naar de mooiste zonwering die helemaal bij deze stijl past, kwam ik na wat surfen op het internet terecht bij doehetbudget.nl, hier verkopen ze de mooiste Bamboe jaloezieën die je ook nog eens op maat kunt laten maken. Wat wil je nog meer?

Landelijke stijl

Het fijne aan houten jaloezieën is dat het makkelijk te combineren is met bijna elke stijl. In het bijzonder bij een landelijk interieur. Door het gebruik van houten materialen qua accessoires komt dit weer terug in de jaloezieën. Door materialen of kleuren terug te laten komen, wordt het een geheel en oogt je woonkamer rustig. Niet alleen in je woonkamer, maar ook in de badkamer kun je houten jaloezieën plaatsen! Hieronder een voorbeeld van hoe dat er dan uitziet.

Ik ben helemaal weg van houten jaloezieën! Wat heb jij voor de ramen om de warmte tegen te houden? Liefs, Larissa

Comments

comments

Tags from the story
, ,
More from Larissa Enderink

Tips voor hoge en grote ruimtes

Ik ben er echt helemaal weg van: huizen met een hoog plafond....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *