Unieke salontafel en bank in één van Home@Home?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hoi allemaal! Vandaag vertel ik jullie het een en ander over de super leuke salontafel/ hocker van Home@Home. Ik zal jullie de salontafel laten zien en er wat over vertellen, maar ik laat natuurlijk ook zien hoe je het leuk kunt combineren met andere woonaccessoires. Ben je nou benieuwd? Lees dan vooral verder!

Wat ik het leuk vind aan deze salontafel/hocker, genaamd James, is dat je het op verschillende manieren kunt gebruiken. Je kunt de ‘James’ gebruiken als salontafel én als een soort bankje. Het is een mix van verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan industrieel, modern en landelijk. Het onderstel is gemaakt van zwart staal en de bovenkant is gemaakt van een beige linnen stof met een ingestikt wieberpatroon. De combinatie van het industriële en het landelijke vind ik super mooi. Zo kun je het makkelijk overal bij combineren.
 

Doordat de bovenkant is gemaakt van een soort kussentje is het handig om bijvoorbeeld een dienblad erop te zetten. Zo kun je gewoon glazen er op zetten of bijvoorbeeld een mooie vaas. Dit geeft ook nog eens een leuk effect. Ook kun je het gebruiken als een bankje voor in je slaapkamer of voor in de gang om je kleding of jassen op te leggen. Ik denk dat het heel erg mooi is als je het aan een voeteneinde zet van je bed of onder een kapstok.
 

Welke kleuren?

De salontafel/hocker is goed te combineren met verschillende kleuren. Op de foto hieronder zijn rustige kleuren gebruikt. Op de eerste foto zag je dat het gecombineerd werd met koper, dat vind ik ook heel erg mooi! Het is maar net wat het beste bij jouw interieur past.

 

Combineer het met jouw favoriete woonaccessoires!

Ik vind dat de kussentjes en het dekentje in combinatie met de lamp en het kleed een hele huiselijke en warme sfeer geeft. Ook zie je aan de rechterkant op de hocker een dienblad liggen. Het is dat erg leuk om daar verschillende tijdschriften op te leggen. Zo ziet het er weer wat meer levendiger en persoonlijker uit.

Weet jij al waar jij deze beauty in jouw huis neer zou zetten? Ik ben benieuwd!

Liefs, Tessa.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Home@Home. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een grote ruimte gezellig maken? Probeer een roomdivider

Hoe zorg je er nou voor dat een grote ruimte gezellig wordt?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *