Sfeer inspiratie voor de komende winterdagen

Inspiratie tijd: 3 minuten

De herfst en winterdagen staan weer voor de deur! Op zoek naar meer sfeer in je huis? Ik raakte geïnspireerd door de winkels van MegaStores Den Haag. In deze blog wil ik jullie graag inspireren en vertellen met welke materialen en kleuren je meer sfeer in je interieur brengt!

Kaarsen

In de wintermaanden word het snel donker, dan doe je ‘s avonds gezellig de kaarsjes aan! Kaarsen brengen echt sfeer in je huis. Wat vooral leuk is om een groot dienblad te nemen en verschillende kaarsen te combineren van verschillende kleuren, maten en soorten.

Credits: xenos

Warme kleuren

Het is mooi en slim om in de wintermaanden voor warme kleuren te gaan. Warme kleuren brengen sfeer in je huis! Denk bijvoorbeeld aan mooie bruin tinten. In deze woonkamer van Haco zie je dat ze warme bruintinten hebben gecombineerd met wit. Zelf vind ik dat erg mooi omdat je het licht houdt, maar toch de warmte en sfeer in huis brengt.

Credits: Haco

Kussens en vloerkleden

Met nieuwe sierkussens creëer je makkelijk en snel een nieuwe look in je interieur. Je zou ook eventueel nieuwe hoezen voor de kussens kunnen halen, dan krijg je toch een andere sfeer in je kamer, zonder dat het veel geld kost. Een vloerkleed maakt het eigenlijk echt af! Wat ik zo leuk vind aan deze woonkamer van Henders & Hazel (op de foto hieronder), is dat de kleuren van het vloerkleed terugkomen in de rest van het interieur. Het schilderij heeft dezelfde kleuren en print. Zo wordt het een mooi geheel!

Credits: Henders & Hazel

Grote verandering

Nu heb ik vooral veel verteld hoe je meer sfeer in je huis kan brengen met accessoires en kleine dingen. Ben je meer toe aan een grote verandering? Dan kan je ook voor een groter meubelstuk gaan! Bijvoorbeeld een mooie fauteuil, kast, dressoir of bank. Als je voor een groter meubelstuk gaat kan je kiezen voor een koele of warme kleur. Kies je voor een koele kleur dan kun je warme accessoires toevoegen, dan krijg je alsnog die warme winterse sfeer in huis! 😉

Credits:liveloveinterior

Ben jij meer toe aan een grote verandering in huis of creëer jij de winterse sfeer met accessoires? Ik ben benieuwd!

Liefs Isabel.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MegaStores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Je helemaal thuis voelen doe je zo! + GIVEAWAY! [GESLOTEN]

Thuis is een plek waar jij je helemaal moet kunnen ontspannen. Lekker...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *