Scantona bij Sohome

Inspiratie tijd: 2 minuten

Wanneer je nieuwe meubels gaat kopen, is het wel zo fijn als deze goed aansluiten bij de rest van je interieur. Je wilt tenslotte ook niet gelijk alles omgooien, wanneer je bijvoorbeeld alleen nieuwe eetkamerstoelen wilt kopen. Om ervoor te zorgen dat het toch wel goed bij elkaar blijft passen, zijn de meubels van Scantona echt ideaal. Dit merk heeft meubels die je goed kunt combineren, maar die zelf toch ook een opvallend design hebben. Ik zal het je laten zien!

Ronde eettafel

De ronde eettafel is zeer geliefd: steed meer mensen kiezen ervoor. Het is slim om voor een ronde tafel te kiezen, wanneer je bijvoorbeeld niet echt plek hebt voor een langwerpige tafel. Het staat daarnaast ook super leuk! Deze tafel kun je goed combineren met je huidige eetkamerstoelen, omdat de uitstraling neutraal is. Doordat het een houten tafel is, ontstaat er wel direct veel meer sfeer!

Meubelpartner1 (1)

Eetkamerstoel

Bij bovenstaande tafel kun je ook kiezen voor eetkamerstoelen die qua uitstraling goed aansluiten. Het is maar net wat je wilt en hoeveel ruimte je hebt. Als je ruimte hebt voor een grote eethoek, dan zou ik kiezen voor opvallende eetkamerstoelen. Anders zijn deze stoffen eetkamerstoelen een aanrader!

Meubelpartner2

Ideaal voor je kleding!

De slaapkamer kun je ook op verschillende manieren aankleden. Kies bijvoorbeeld voor een kledingrek, waar je een aantal leuke kledingstukken aan ophangt. Dan staat het ook nog eens super leuk! Laatst zag ik dat iemand allemaal planten- en macramé hangers had ophangen aan een kledingrek. Leuk idee! Een aanrader als je van groen houdt. Of zoals je op onderstaande foto ziet, kun je ook kiezen voor een stoer bulb light.

Meubelpartner3

De hoogte in!

Jazeker: de hoogte in! Als je nog ruimte over hebt in je huis of je keuken, is het leuk om een bar te maken. Plaats er een aantal barkrukken bij en zo zorg je voor een dynamisch geheel. Het is dan een stuk minder statisch, dan alleen maar meubels op dezelfde hoogte.

Meubelpartner4

Ken jij het merk Scantona al? Scantona is nu verkrijgbaar bij Sohome! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Let me know! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sohome. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Wat doet kleur met een interieur?

Kleur doet veel met een interieur: het is bepalend voor de sfeer,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *