On trend: een ronde eettafel!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Jep, je leest het goed: ronde eettafels passen helemaal bij de huidige woontrends. Niet zo gek ook, want het past in vrijwel iedere eetkamer of keuken (afhankelijk van jouw situatie natuurlijk). Daarnaast oogt het ruimtelijk en creëer je veel rust en eenheid! Waarom? Ik vertel je er meer over en laat je mijn nieuwe aanwinst zien.

De voordelen van een ronde eettafel

Misschien ben je nu wel benieuwd wat de voordelen zijn van een ronde eettafel. Zoals ik al in mijn intro vertelde, creëer je met een ronde tafel veel meer ruimte. Een kamer ziet er vaak ruimtelijker uit. Wanneer je voor een langwerpige tafel kiest, zul je snel ervaren dat het veel meer ruimte in beslag neemt. Heb jij wel genoeg ruimte beschikbaar? Dan kan je natuurlijk ook voor een grotere, ronde tafel kiezen óf je kiest voor een grote rechthoekige tafel. Het is maar net wat past bij jouw huis. 

Wat ik ook heel gezellig vind, is dat je anderen die ook aan de tafel zitten, goed kunt aankijken en dat je echt goed een gesprek met elkaar kan volgen. Ik hou ervan! 

Onze nieuwe aanwinst

En, ja, wij hebben ook een nieuwe tafel in ons huis! Een ronde tafel van Table du Sud. Het staat zo prachtig en ik ben er helemaal verliefd op. De ruimte verleent zich perfect voor een ronde vorm en op deze manier zorgen we ervoor dat we voldoende loopruimte hebben. 

Wat ik zo mooi vind is de combinatie van het onderstel en het tafelblad. Het tafelblad heeft een visgraat patroon. Dit past erg goed bij de huidige trends en het geeft een speels effect. Bij Table Du Sud kun je kiezen voor verschillende kleuren. Ga je voor een lichte uitstraling of juist voor een donkere look? Wij hebben gekozen voor Black Smoke Intense. Op deze manier is het net iets minder hard dan dat je voor een zwarte kleur kiest. Alle tafels worden in de eigen werkplaats van Table du Sud gemaakt, door echte mensen met passie. Hierdoor heb jij er lang plezier van! 

 

Het Chaneau onderstel zorgt voor de ruimtelijkheid, wat ik zo belangrijk vind. Ik vind het ook leuk dat je zo’n onderstel niet erg vaak ziet en dat maakt dat ik vind dat Table Du Sud wel echt unieke designs hebben. Je kunt daarnaast ook zelf je tafel helemaal samen stellen. 

De visgraat tafels van Table du Sud

Alle tafels worden gemaakt in Heeze. En bij de eettafels van Table du Sud kun je kiezen uit een van de standaard afwerkingen, zoals ik net al aangaf. Extra fijn: het biedt een goede bescherming tegen vlekken en kringen! Bij Table du Sud hebben ze oog voor detail en zorgen ze er bijvoorbeeld ook voor dat de metalen rand, die om het tafelblad wordt verwerkt, wordt meegespoten in de kleur van de poot! Ze gaan dus zeker nauwkeurig te werk! 😉 

Meer eettafels en andere meubels?

Bij Table du Sud vind je uiteraard nog vele andere soorten eettafels en zelfs andere meubels (eetkamerstoelen, salontafels en meer). Alles om je interieur compleet mee te maken! Zo hebben ze marmeren tafelbladen, wat ook erg mooi is! Op zoek naar stoelen of een bank? Neem vooral eens een kijkje op de website! Kortom: Table du Sud is een jong en fris bedrijf, met een fijne klantervaring van bestelling tot levering! Go check it out. 

Wat vind je van onze nieuwe aanwinst? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle. 

 

 

 


 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Weekly Favourites: barkrukken

A new week! Het is weer tijd om te knallen deze week....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *