Office makeover part 6: Eettafel van Beliani

Inspiratie tijd: 2 minuten

Zoals jullie misschien al hebben gezien zijn wij bezig met een office makeover. Wij hadden voor onze filmsetting ook een tafel nodig waar we voor jullie de ‘Do It Yourselfs’-video’s opnemen. Toen kwamen wij uit bij een super mooie eettafel van Beliani! Hieronder ga ik jullie het een en ander vertellen over de vorm en de kleuren van de tafel! Kijk je mee?!

Waar let je nou op tijdens het uitkiezen van een eettafel? Dat kan nog best lastig zijn. Het ligt er aan met hoeveel personen je aan de tafel moet zitten, waar je hem voor gaat gebruiken en natuurlijk of hij wel in jouw kamer past.

De vorm van de tafel

Wij hebben gekozen voor deze mooie ronde Bovio eettafel van Beliani. De reden dat wij voor deze ronde tafel zijn gegaan is, omdat wij het nodig hebben om video’s en DIY’s op te nemen. Daarom hebben wij een tafel nodig waar je alles goed en duidelijk op kunt zien en waar je makkelijk met zijn tweeën aan kunt zitten. Doordat wij voor een ronde tafel hebben gekozen kun je alles goed op de film zetten en zie je de personen ook goed op beeld.

Een ronde tafel is handig, omdat je er gemakkelijk omheen kunt lopen en daarnaast oogt het ruimtelijk. Wat ik ook erg tof vind aan een ronde tafel, is dat het er gezellig uitziet. Je kunt elkaar makkelijk aankijken en je zit allemaal tegenover en naast elkaar wat een gezellig effect geeft.

De kleur van de tafel

Wij hebben gekozen voor een witte tafel met licht gekleurde houten poten. Mocht dit nou niet in jouw interieur passen, dan kun je ook kiezen voor een zwarte tafel. In onze filmsetting oogt een zwarte tafel juist te donker. We hebben namelijk ook een zwarte kast en een donkergroene kleur op de muur. Daarnaast hebben wij grijze stoelen bij de tafel staan, dus dit is een hele mooie combinatie van grijs en wit!

De stoelen hebben dezelfde kleur poten als de tafel. Het staat dus echt super leuk bij elkaar!  Doordat de tafel een wit tafelblad heeft en houten poten, geeft het een Scandinavische uitstraling. Als je voor een zwarte tafel gaat, past dit weer mooi in een industrieel interieur. Over het algemeen past de tafel in elk interieur, omdat hij niet zo opvallend is en strak, maar toch stijlvol en niet saai.

Wij zijn super enthousiast over onze super mooie eettafel! Zou jij gaan voor een witte of een zwarte? Liefs, Tessa.

Dit product is gesponsord door Beliani. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: kleine ruimtes

Hi there! Heb jij ook een kleine woonkamer of slaapkamer, maar wil...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *