Nieuwe inspiratie bij Zen Lifestyle

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ben je ook weer toe aan nieuwe inspiratie? Misschien wil je het een en ander veranderen in jouw interieur. Ik heb weer toffe inspiratie gevonden bij Zen Lifestyle en zag dat ze weer volop nieuwe spullen hebben. I like! Ik vertel je er meer over in deze blog.

Per ruimte is het verschillend wat je wil en wat je kan veranderen. Het is natuurlijk niet altijd mogelijk om in één keer alles te veranderen in een interieur. Mijn tip is om goed te kijken naar datgene waar je je bijvoorbeeld aan stoort of wat je al een lange tijd anders wil. Door dat eerst te veranderen, krijg je misschien nieuwe ideeën en vind je de rest opeens een stuk leuker staan! Gooi dus niet overhaast alles weg, want misschien staat het in een andere setting wel een stuk mooier. 😉 Nieuwe eetkamerstoelen kunnen bijvoorbeeld veel doen met een tafel!

We love being different

Ken jij het merk Bodilson al? Dit stoere merk is verkrijgbaar bij Zen Lifestyle en zoals ze zelf zeggen houden ze ervan om anders te zijn dan anderen. Moderne meubels worden met oude elementen gecombineerd bijvoorbeeld, om zo een unieke look te krijgen. De producten van Bodilson zijn nu ook te zien in de showroom van Zen Lifestyle, want ze hebben de showroom helemaal vernieuwd.

Wil je iets veranderen in huis? Kies dan bijvoorbeeld voor een nieuwe salon- of bijzettafel. Dit is een kleine verandering, maar biedt direct meer mogelijkheden. Zo ontstaat er misschien wel veel meer ruimte als je twee kleinere salontafels combineert in plaats van één grote. Wat vind je bijvoorbeeld van onderstaande bijzettafelset? Super leuk! Een prachtige vorm en een mooie kleur. De bijzettafel is ook verkrijgbaar in zwart, blauw, taupe en roze.

zenlifestyle1

Showroom Zen Lifestyle

Zoals ik net zei heeft Zen Lifestyle de collectie van Bodilson toegevoegd in hun showroom. En…. het ziet er zó gaaf uit! Echt een inspiratiebron.

IMG_4126 (1)

De combinatie van de kleuren spreekt me ook erg aan. Er ontstaat veel sfeer door het gebruiken van diverse kleuren die goed bij elkaar passen. Daarnaast wordt de sfeer ook gestimuleerd door het gebruiken van warme tinten.

IMG_4123

Op onderstaande foto zie je dat het gebruiken van meerdere (kleinere) salon- en bijzettafels veel ruimte geeft aan een ruimte.

IMG_4103 (1)

Een nieuwe kast? Altijd een goed idee

Een nieuwe kast is altijd handig. In wat voor een formaat dan ook: het is maar net wat jij nodig hebt. Moet je veel spullen opbergen? Dan kies je waarschijnlijk voor een grote kast. Het is ook leuk om een kleinere kast te kiezen, bijvoorbeeld een stoere locker.

zen2

Een vitrinekast is weer erg handig als je veel woonaccessoires hebt die je op een leuke manier wilt neerzetten en laten zien! Deze kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je het precies zo kunt afstemmen op jouw interieur.

zen3

Een verandering in huis hoeft niet veel te kosten en hoeft ook niet in één keer drastisch groot te zijn. Je kunt het ook in stappen doen! Mijn tip is om altijd inspiratie op te doen bij verschillende woonwinkels en bijvoorbeeld een showroom te bezoeken. Zo ook van Zen Lifestyle! Dan zie je alles voor je in een mooie setting en kun je kijken of het iets voor jou is. Daarnaast kom je zo ook weer tot nieuwe ideeën!

Ik ben benieuwd wat jij het eerste zou veranderen in jouw huis. Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Zen Lifestyle. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Maak het gezellig deze herfst met vidaXL!

De herfst… een tijd waarin we meer binnen zitten, lekker op de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *