Make-over in de slaapkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Iemand verrassen is altijd leuk. En al helemaal wanneer ze het niet verwachten. 😉 Laatst heb ik mijn schoonmoeder verrast met een make-over in haar slaapkamer! Ik vertel je hier meer over in deze blog.

Mijn schoonmoeder wilde al een tijdje haar slaapkamer meer sfeer geven, maar ze wist niet precies hoe ze dit wilde doen. Wanneer je haar kamer binnenkwam viel eigenlijk gelijk de lege muur op. Toen kwam ik op het idee om haar te verrassen met nieuw behang!

Het behang kiezen

Laatst vertelde ik al over het prachtige behang wat ik zelf in mijn slaapkamer heb. Dit kun je hier terug lezen. In dit geval wilde ik ook weer een mooi behang uitkiezen voor mijn schoonmoeder. Toen ze ons behang zag was ze namelijk gelijk erg enthousiast, dus ik wist dat ik een beetje in die trant moest kijken. Ik heb gekozen voor het behang ‘Sunshine Rays Forest Wallpaper’. Het is een hele mooie foto van een bos met stralen van zonneschijn. Je krijgt het gevoel alsof je echt in het bos zit wanneer je het behang ziet! Ook past het heel goed bij het interieur in de slaapkamer.

BEFORE

Op de foto’s hieronder zie je hoe het er eerst uitzag op de slaapkamer. Vooral de kale muur valt als eerste op. Verder is het een gezellige kamer met leuke items, maar er miste iets…

 

AFTER

We kregen het behang al snel binnen en het waren eigenlijk vier rollen die we naast elkaar moesten bevestigen. Hierbij moet je ervoor zorgen dat het goed in elkaar overloopt, zodat de print wel klopt.

Ben je benieuwd naar hoe het geworden is? Op de foto’s hieronder zie je het resultaat!

 

 

Mijn schoonmoeder was erg blij met het resultaat en ik zelf ook eerlijk gezegd! Het is zo mooi geworden! Het maakt de slaapkamer gelijk een stuk sfeervoller. Zoals ik vertelde heb ik zelf ook een soortgelijk behang en ik kan je vertellen dat ik er nog lang niet op ben uitgekeken. De sfeer, warmte en rust die het uitstraalt past perfect in een slaapkamer.  

Murals Wallpaper 

Bij Murals Wallpaper hebben ze veel meer mooie ontwerpen voor behang. Je kunt er ook je eigen foto of design laten maken! Ze hebben een uitgebreid assortiment waardoor je voor elk interieur behang kan vinden dat bij jou past.

Wat vind jij van de make-over? Ik ben benieuwd!

Liefs, Mariëlle.

 

Dit product is gesponsord door Murals Wallpaper.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Uitgelicht: unieke keukens!

Misschien is het volgende voor jou ook herkenbaar… Je gaat verhuizen en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *