Je huis personaliseren met fotobehang

Inspiratie tijd: 2 minuten

Die te gekke vakantie foto of gewoon omdat het een mooi plaatje is… Een leuke familiefoto of een schattige foto van je huisdier. Met fotobehang word je huis extra persoonlijk en dat vind ik altijd erg fijn! Het moet toch ‘jouw plekkie’ worden. In deze blog vertel ik je waar je op moet letten bij het gebruiken van fotobehang. Ook heb ik nog een aantal handige tips toegevoegd. 😉 

De geschikte muur vinden

Je wilt natuurlijk dat de door jou uitgekozen foto aan de beste muur komt te hangen. Kies daarom een muur waarbij de muren erom heen rustig zijn en laat deze zo. Hierdoor valt de muur met het fotobehang extra op. Zet ook geen meubelstukken tegen de gekozen muur! Je wilt natuurlijk niet dat de helft van de foto maar te zien is. Dus hou alles om de muur heen rustig zodat de foto nog eens extra opvalt.

Het kiezen van de juiste foto

De ruimte is bepalend voor welke foto het mooist tot z’n recht komt. Ook is de stijl natuurlijk ontzettend belangrijk! Een mooi plaatje die je op vakantie hebt geschoten staat natuurlijk prachtig in de woonkamer, maar ook een andere mooie sfeerfoto zal hier ook prachtig staan. In een kinderkamer die helemaal ingericht is naar bijvoorbeeld de Amerikaanse stijl, zal een foto van New York geweldig op de muur staan. Denk er dus goed over na in welke ruimte het fotobehang komt te hangen, maar ook zeker welke stijl de kamer heeft. Ga je voor rust in je woonkamer, hou er dan rekening mee dat de foto ook rustige kleuren heeft.

Deze foto van New York is toch super tof voor op de muur!

Tips

Hieronder heb ik nog een aantal handige tips voor jullie:

  • Let goed op de kleuren uit de foto;
  • Kijk ook goed naar de match tussen jouw stijl en de foto;
  • Denk goed na over welke foto – zo heb je er lang plezier van;
  • Wees zeker van de plek – je verandert het niet zo makkelijk;
  • Past de foto bij jullie: kijk naar jouw gezin, vriend(in) of misschien gewoon naar jezelf;
  • Twijfel je tussen foto? Kies altijd voor je eerste voorkeur!

Wil jij ook je muur laten personaliseren met foto behang? Je kunt op Reclameland.be je eigen foto kiezen en hem op maat laten maken!

Dit is een gesponsord bericht.

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

PARTY! DOK 2 bestaat 7,5 jaar. Vier je mee?

DOK 2: hét woonwarenhuis met de leukste meubels voor een betaalbare prijs....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *