Hoe verbind je tuin en interieur?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het komt vaak voor dat men vooral de focus legt op het interieur en minder op de tuin (of het balkon) oftewel het exterieur. Maar eigenlijk is dit net zo belangrijk! Het gaat tenslotte om het geheel; het totaalplaatje. Hoe zorg je ervoor dat dit goed bij elkaar aansluit? En, nog belangrijker hoe zorg je voor een mooi geheel en voor de juiste verbinding? Ik geef je tips!

Hoe kom je nou tot een tuin die echt goed bij jou past? Kijk goed naar de vorm van je tuin en bepaal waar je bijvoorbeeld een leuke zithoek wilt en waar er dus ruimte is voor planten, bloemen en nog veel meer groen. Het is bijvoorbeeld leuk om meerdere potten in verschillende groottes bij elkaar te plaatsen voor een extra dimensie. Kies voor een aantal sfeermakers en creëer een uitstraling die bij jouw tuin past!

Het is belangrijk dat een tuin bij jou past. Ben je vaak buiten en hou je van veel groen? Dan moet je daar rekening mee houden. Het kan ook zijn dat je liever wil dat het groen beperkt is in je tuin. Voor alles is een oplossing te vinden! Of je nou groene vingers hebt of niet: van je tuin wil je genieten!

Let’s connect!

Er zijn zoveel leuke ideeën te bedenken om binnen en buiten te verbinden. Gebruik je huis bijvoorbeeld veel groen, zoals leuke prints op kussentjes, posters en natuurlijk planten! Heb je niet zo’n grote tuin? Geen probleem! Ook in een kleine tuin of balkon kun je een gezellige zitplek creëren wat huiselijk én ‘groen’ aanvoelt! Dus ik zou zeggen: let’s connect!

Musthaves voor de tuin (maar ook voor binnen!)

Wat zijn de musthaves voor zowel buiten als binnen? En hoe zorg je voor de juiste verbinding? Ik laat het je zien!

Onderstaande plantenpot is de Rib NL by Capi Europe. Door de uitstraling van deze pot haal je het ‘buiten’-gevoel naar binnen! Wil je een keer iets anders, een speels effect? Plaats de pot dan – net zoals hieronder – op een bureau of andere verhoging!

capi1

Je kunt het ook anders aanpakken, namelijk door bepaalde meubels buiten te zetten in plaats van binnen. Denk eens out of the box! Heb je een kastje, krukje of ander meubel die je in eerste instantie binnen had gezet? Plaats het nu een keer buiten, combineer het met een mooie pot en leg ook zo weer de verbinding tussen buiten en binnen.

“En, het weer dan?!” zul je misschien denken. Kies voor meubels die wel tegen een stootje kunnen. Een houten kruk bijvoorbeeld. Wanneer het weer toch te extreem wordt, zet je het gewoon binnen! Want dat kan natuurlijk ook weer perfect! 😉 Deze potten kunnen trouwens binnen en buiten! Dus dat is in ieder geval geen probleem.

capi2

Feel green, feels good!

Ga je voor veel of weinig groen? Het maakt niet uit! Ga voor datgene waar jij je goed bij voelt. Mix & match, en maak zo jouw perfecte combinatie. Wil je een impressie van hoe een bepaalde plant eruit komt te zien in een pot van Capi Europe? Dan raad ik je aan om hier eens een kijkje te nemen! Capi Europe heeft namelijk een super handige swiper waar je planten en potten kunt mixen en matchen!

Handige weetjes…

  • De potten op de foto’s in deze blog zijn van Capi Europe;
  • De potten zijn duurzaam geproduceerd en hebben een look van ruwe natuursteen, maar zijn van kunststof gemaakt en dus lichtgewicht;
  • Weet je niet zo goed welk design of kleur jij wilt? De potten zijn verkrijgbaar in 7 design en 5 verschillende kleuren!
  • En, suprise, suprise: de potten zijn voor binnen én buiten! Ideaal: wissel af en zorg elke keer voor een frisse, nieuwe uitstraling!
  • 10 jaar garantie, vorstbestendig, uv-bestendig, isolatielaag, breukbestendig en recyclebaar.

capi3

Onderstaande pot is de ROW by Capi Europe: love it!

capi4

Hoe ga jij de verbinding leggen tussen binnen en buiten? Ik ben benieuwd.

 

Dit is een gesponsorde blog. 

 

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

WIN: Maak kans op €100,- shoptegoed van Eyoba! [GESLOTEN]

Wil jij ook altijd je interieur blijven veranderen, maar kan dit niet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *