Het combineren van wanddoeken

Inspiratie tijd: 3 minuten

Als ik eerlijk ben had ik nog nooit gehoord van wanddoeken. Ik had het ooit een keertje gezien bij iemand dat ze een vloerkleed aan de wand hadden hangen, maar verder had ik het nog nooit gezien, terwijl het wel mooi is! Hieronder ga ik jullie het een en ander vertellen over het combineren van wanddoeken. Kijk je mee?!

Wanddecoratie

Wat zou een huis zijn zonder decoratie aan de muur… Je krijgt dat een erg leeg en sfeerloos huis. Bij Lesara kun je hiervoor goed terecht! Zij hebben verschillende soorten wanddecoratie waar je uit kunt kiezen. Dit kunnen bijvoorbeeld muurstickers, wandpanelen en posters zijn. Combineer dit met leuke gordijnen en je brengt gelijk meer sfeer in je huis. Bij Lesara kun je terecht voor posters en klassieke schilderijen tot trendy muurstickers, of dit nou in de winkels is of online. Het maakt niet uit of je nou kiest voor een moderne stijl of iets traditioneels. Zij hebben bijvoorbeeld allerlei verschillende muurstickers met stijlvolle motieven in verschillende kleuren, zodat er voor iedereen iets tussen zit.

Ook is het zo dat Lesara gebruikt maakt van verschillende materialen. Hierdoor is het assortiment nog ruimer. Ben je benieuwd wat Lesara allemaal te bieden heeft op dit gebied? Klik dan hier en neem gerust een kijkje!

Leuke wanddoeken

Ik vind de wanddoeken van Lesara super tof! Ze hebben super mooie kleuren die erg mooi bij elkaar staan. Wij hebben gekozen voor eentje met roze tinten en eentje met blauw tinten. Ik ben er gek op!

Kijk hoe gaaf deze kleuren zijn! Zoals je op de foto ziet zijn ze erg mooi te combineren met grijs en wit. Als je dit blauwe wanddoek ophangt in je huis, vind ik het mooi om de rest van je interieur rustig te houden. Anders wordt het veels te druk.

Ook dit wanddoek vind ik echt gaaf! In dit doek zijn weer hele andere kleuren gebruikt. Daardoor is het nog opvallender dan het wanddoek hierboven. Ook is het weer het mooiste om dit wanddoek te combineren met rustige kleuren. Persoonlijk vind ik het erg mooi om dit wanddoek te combineren met witte accessoires. Hierdoor komt het wit wat ik het wanddoek zit terug en hou je het geheel rustig.

Wat is jouw favoriet? Ik ga voor de blauwe!

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Lesara. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Weekly Favourites: vloerkleden kiezen

Een vloerkleed kiezen is zeker niet altijd even gemakkelijk. Wat voor een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *