Even relaxen in de badkamer…!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Tegenwoordig is iedereen druk… Je hoort het overal wel voorbij komen: iedereen is druk met werk, allerlei activiteiten daar omheen, kinderen, school en noem het maar op. Kortom: tijd om even te ontspannen! En, waar kun je nou beter relaxen dan in de badkamer… Lekker in bad, een warme douche, een maskertje op je gezicht, de kaarsjes aan. Ik zie het al voor me! De badkamer kun je dan ook zeker gezellig aankleden. Tijd voor badkamer inspiratie! 🙂

Sfeervolle badkamer

Ik vind het zelf altijd leuk om mijn badkamer gezellig aan te kleden. Zo hebben we laatst voor een DIY video een badplankje gemaakt. Dit vind ik natuurlijk super leuk en ik heb gelijk gezegd dat ik ‘m wel wilde houden in mijn badkamer! 😉 Je kunt jouw badkamer natuurlijk ook leuk aankleden! Denk aan kaarsjes, een houten ladder waar je handdoeken over kunt hangen en dergelijke. In deze blog wil ik  meer inspiratie met je delen, zodat je deze keer écht een keer de tijd voor jezelf neemt om te relaxen in jouw sfeervolle badkamer!

Heb je blauwtinten in je badkamer? Misschien zoals onderstaande foto? Dan kun je ook kiezen voor leuke accessoires in deze kleur. Blauwe kaarsjes, handdoeken, een badmat… Allerlei leuks! Je zorgt er zo voor dat het één geheel is.


Credits: Wooning

Net vertelde ik al over zo’n leuke houten decoratieladder die je kunt plaatsen in de badkamer. In de foto hieronder zie je ‘m al staan. Wat ik ook zo mooi vindt aan de badkamer hieronder is dat het echt rust uitstraalt. Na een drukke werkdag zou ik wel behoefte hebben om hier even te relaxen. Doordat de muur gestuct is krijgt het een mooie, strakke uitstraling. Eigenlijk een soort mini wellness!


Credits: Wooning

Tips voor meer sfeer

Het leek me wel handig om jullie een aantal praktische tips te geven voor hoe je meer sfeer kunt creëren in de badkamer. Helemaal met de winter voor de deur!

Tip 1: Creëer een nis

Een nis zorgt ervoor dat je leuke accessoires kwijt kunt. Het staat super leuk dus! Daarnaast is het ook praktisch, want hier kun je misschien wel je shampoo, badschuim, conditioner en meer neerzetten.


Credits: SaniDirect

Tip 2: Kleur

Mijn tip is om voor kleuren te kiezen die goed bij elkaar én bij de badkamer passen. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld blauwtinten (of een andere kleur natuurlijk), maar je kunt ook kiezen voor een mooie combinatie van natuurlijke tinten. Daarnaast zou ik ook kijken naar de kleur van de badkamertegels bijvoorbeeld. Heb je een donkere badkamer? Kies dan voor lichte accessoires, want dan vallen ze echt op!

Tip 3: Wissel af!

De badkamer is iets waar we misschien niet als eerste aan denken voor het stylen van je woning. De derde tip is om het regelmatig af te wisselen. Kies een keer voor andere accessoires bijvoorbeeld. Zo raak je nooit uitgekeken op jouw badkamer.

Tip 4: Planten in de badkamer

Wil jij planten in de badkamer? Kies dan voor een vetplant die dat gemakkelijk overleeft. Een andere tip is om te kiezen voor mos! Mos houdt van vocht en kan goed tegen weinig licht.


Credits: SaniDirect

MegaStores Den Haag

Ben jij toe aan meer inspiratie voor je badkamer? Misschien zoek je wel een nieuwe badkamer?! Ik raad aan om dan langs een specialist te gaan voor een advies op maat. Dan weet je altijd zeker dat je goed zit. Ga bijvoorbeeld eens langs MegaStores Den Haag. Daar vind je meerdere winkels die jou kunnen voorzien van een advies en meer informatie. Bovendien vind je daar nog veel meer inspiratie! (Win-win! ;-))

Hoe maak jij jouw badkamer gezellig? Heb jij ook jouw eigen mini wellness, waar je je even kan terugtrekken om te relaxen? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MegaStores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe maak je je huis persoonlijker?

Hi! Leuk dat je deze blog weer leest! Als je een huis...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *