Een stoere, moderne loft look creëren 

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ken je die typische, stoere lofts in New York? Wat een prachtige inrichtingen zie je daar en wat een unieke stijl is dat! Wil je zo’n stijl ook creëren in jouw huis? Dan heb ik een heel tof product voor jou gevonden: RackBuddy! Ik vertel je er alles over in deze blog. 

 

Loft look-a-like…? 

Kenmerkend voor een loft is dat het vaak bestaat uit één grote ruimte. Het oogt licht, ruimtelijk en heeft een stoere touch. Er zijn vaak veel grote ramen en daardoor dus ook een natuurlijk lichtinval. Helaas zijn we niet allemaal in het bezit van een loft, maar je kunt wel een loftgevoel creëren. Een loft heeft vaak een industriële interieurstijl, waarbij gebruik wordt gemaakt van stoer hout, metaal, steen/beton en grove materialen. Wil jij dit ook naar jouw huis halen? Kies dan bijvoorbeeld voor een robuuste eet- of salontafel, een mooi warm vloerkleed en een stoere poef! Zo heb je jouw woonkamer gelijk een andere uitstraling gegeven. 

RackBuddy

Toen ik in aanraking kwam met RackBuddy was ik gelijk enthousiast. De producten van RackBuddy zijn stoer, robuust en uniek. De perfecte combinatie als je het mij vraagt. Het bedrijf is in Denemarken opgericht, toen Martin en Lasse hun eerste kledingrek bouwden. RackBuddy is ontstaan door het idee van het kledingrek en dat kleding laat zien wie je bent. Waarom zou je het verbergen? Show it! Naast de garderobe oplossingen zijn er nog vele producten bijgekomen. Heel tof om te zien hoe een bedrijf zo hard en snel groeit, met allerlei innovatieve producten en ideeën! Denk hierbij aan schoenrekken, planken, stangen, tafelpoten, manden en meer. 

Een kale wand? Kies voor RackBuddy

In onze woonkamer miste ik nog wat. We hadden een hele kale hoek en dat stoorde me enorm. Toen ik de wandplank, Shelfie, van RackBuddy zag, was ik gelijk enthousiast. Doordat je zelf kunt kiezen hoe breed je het wil hebben, vind je dus altijd de perfecte afmeting. Je kunt zelf de hout kleur kiezen. Op deze manier heb je altijd de kleur die bij jouw interieur past. Ik heb gekozen voor donker dennenhout.

Je kunt zelf kiezen hoeveel rijen je wil. Dit gaat tot maximaal 5 planken. Het is een heel fijn systeem dat eenvoudig te monteren is aan de muur. Ook leuk om het te combineren met een van de andere garderobe producten! Zo kun je bijvoorbeeld heel jouw hal aankleden! 

Wil je op een later moment toch meer planken erbij? Dat kan altijd! De planken hebben een diepte van 30 cm. Zo kun je genoeg spullen opbergen, of je kunt het net zoals ik gebruiken voor leuke woonaccessoires. It’s up to you! 

Ik ben in ieder geval erg enthousiast over RackBuddy en mijn Shelfie! 😉 Het is een perfecte stoere toevoeging aan mijn interieur en geeft me direct een warm loftgevoel. Jou ook? En wat vinden jullie van het resultaat? Ik ben benieuwd! Liefs. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het vinden van de juiste hordeur

We liepen er elke zomer weer tegen aan… het missen van de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *