Een nieuwe look creëren in je woonkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Meubels uitzoeken kan lastig zijn, maar wanneer je later het eindresultaat ziet snap je niet waar je je eerst druk om hebt gemaakt. Je kunt met kleine veranderingen namelijk al een hele nieuwe look aan je interieur geven. Onlangs hebben we op deze manier ook een mini-makeover gedaan in een woonkamer en we delen het resultaat graag met je! Lees je mee?

Before

Wanneer de basis van je interieur staat, ben je al een heel eind. In deze woonkamer stond al een mooie bank. Dat is in ieder geval al een belangrijk onderdeel van je woonkamer. De vloer en de muren zijn ook hetzelfde gebleven. Zie hieronder alvast een sneak peek hoe het interieur eruit zag vóór de makeover. 

Zoals je ziet stond er ook al een salontafel en was er wat decoratie, zoals een vloerkleed, kussens op de bank en een canvas aan de muur. Maar dat kan uiteraard mooier… dus let’s go!

Aan de slag!

Ben jij al benieuwd naar de veranderingen? Zoals je hierboven zag, was de woonkamer wel aan wat vernieuwing toe. We zijn op zoek gegaan naar een goede aanvulling op de basis en kwamen terecht bij Haco wonen en slapen. Je vind er een ruim assortiment aan meubelen en accessoires voor in huis. Genoeg leuks om uit te kiezen! Bij het uitkiezen van een nieuwe salontafel hebben we gekeken naar wat er al in huis stond qua basis aan meubelen. Hierbij passend, in dezelfde kleur en hetzelfde materiaal als het tv meubel wat er al stond, hebben we een salontafel uitgekozen. Ook hebben we bij het uitzoeken van een nieuwe salontafel gekeken naar opbergruimte en vorm. Met dit alles in gedachten meegenomen, zijn we uitgekomen op de Salontafel Toronto in de kleur eiken. Hier alvast een voorproefje van de tafel:

 

Deze tafel heeft zoals je ziet ook handige opbergruimte!

Let’s decorate!

De basis staat. Nu is het tijd voor de finishing touch! We hebben ervoor gekozen om voor een rustig kleurenpalet te gaan, met één opvallende accentkleur: oranje. Om het interieur mooi tot één geheel te maken, hebben we deze kleur op meerdere plekken terug laten komen. De kleur is te zien in de decoratie aan de muur, in de kussens op de bank en in de bloemen op tafel. Verder was het vloerkleed toe aan vervanging en hebben we nieuwe verlichting geplaatst, wat planten en decoratie op tafel. Door wat kleine aanpassingen, hebben we de woonkamer dus een hele andere look & feel gegeven. 

De sfeer zit er al goed in, toch?

Hier nog een keer de before:

En waar je natuurlijk op hebt gewacht… het eindresultaat:

Wat ons betreft een geslaagde makeover! Wat vind jij ervan? Laat het ons weten. Ps. is jouw huis ook toe aan aan wat vernieuwing? Ga dan naar de website voor de mooiste meubelen!

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

De voordelen van een blokhut in je tuin van Houtplaza BV

Tegenwoordig zie je niet alleen in Scandinavische landen blokhutten staan, maar ook...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *