Een multifunctionele lockerkast!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Herken je dat? Je kast overstroomt zowat met je kleding. Weggooien is voor jou alleen écht geen optie! Je hebt dus eigenlijk meer kastruimte nodig, maar je hebt al een enorme kledingkast. De kast moet dus niet al te groot zijn, maar toch efficiënt. MaximaVida heeft dan de perfecte kast voor jou! Al nieuwsgierig? Ik vertel je graag meer!

 

Metalen kleding lockerkast 

MaximaVida heeft een metalen kleding lockerkast. Deze is in twee kleuren te verkrijgen: groen en zwart. De kast heeft een afmeting van 90cm x 50cm x 185cm, de ideale grootte dus! In de kast zit een hang- en leggedeelte. Het is dus een mooie toevoeging aan je slaapkamer. 

Ondanks dat deze kast eigenlijk een kledingkast is, hebben wij er een hele andere functie aan gegeven! De kast staat namelijk bij ons op kantoor en dient als een gewone opbergkast. Die stofzuiger en dweil zijn bij ons niet zomaar meer te vinden! Super handig! 

De levering

De kast is van dun metaal en is gecoat met zwart, erg kwetsbaar dus! Bij de levering zit de kast gewikkeld in lagen golfkarton afgewisseld met piepschuim en vellen stryrofoam, zodat de onderdelen heel aangeleverd kunnen worden. Toch, ondanks de effort van MaximaVida, kan de kast tijdens de levering wat schade ondergaan. Wanneer je geen begrip kunt hebben voor een klein krasje of deukje, wordt het je sterk afgeraden om een aankoop te doen van een gecoate metalen lockerkast. 

Opbouwen maar!

De kast wordt geleverd als een bouwpakket, die je thuis dus nog in elkaar moet zetten. Super leuk! De kast is easy in elkaar te zetten. Er zit namelijk een bouwtekening bij de kast en op de site staat een instructiefilmpje. Makkelijker kan niet! De deuren blijven ook goed dicht, aangezien deze sluiten via een magneet. 

Nog niet klaar

Nu je de kast in elkaar hebt gezet ben je nog niet klaar. Stylen hoort er natuurlijk ook nog bij. Het toffe aan deze kast is dat hij een mooie zwarte kleur heeft en andere kleuren er dus echt uitspringen. Zet er bijvoorbeeld een hangplant op, of misschien dat favoriete blauwe vaasje. Fantastisch die kleuren combinatie! 

Zoals je al eerder hebt gelezen hoef je ook niet persé de vernoemde functie aan de kast te houden. Maak er een boekenkast van of zet de kast in die stoere babykamer! Take a risk! 

 

Wij zijn helemaal weg van deze kast! Jij ook? Neem een kijkje op de MaximaVida site! 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een unieke salontafel in de woonkamer

Binnenkort gaan we verhuizen en daarvoor ben ik natuurlijk al op zoek...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *