De trend van 2018: robuuste leren bankstellen in de gaafste kleuren

Inspiratie tijd: 3 minuten

Toe aan een nieuwe bank? Waar moet je dan op letten? Het kan ontzettend lastig zijn. Dat begrijp ik maar al te goed. Toen ik ging verhuizen was het ook een hele zoektocht. Ik wilde een stoere bank, maar het moest niet té lomp worden. In mijn zoektocht ben ik veel mooie banken tegen gekomen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een cognac leren bank. Tot op de dag van vandaag ben ik er super blij mee. Daarom leek het me leuk om hier meer over met jullie te delen en geef ik een handige checklist. 

De checklist

Ga je binnenkort een nieuwe bank kopen? Dan heb ik een hele handige checklist voor je. Hieronder zal ik het in een opsomming uitleggen.

  • Meet eerst de ruimte op: kijk goed waar de bank komt te staan. Zorg ervoor dat je precies weet hoeveel ruimte je hebt. Zo zul je nooit een verkeerde keuze maken.
  • Met hoeveel personen ben je? Door hier naar te kijken weet je ook direct hoeveel zitplekken je nodig hebt.
  • Hoe intensief wordt het gebruikt: als je de bank veel gebruikt, raad ik aan om voor een materiaal te gaan dat lang mee gaat.
  • Heb je kinderen? Dit hoort eigenlijk bij het punt hierboven. Als je kleine kinderen hebt moet de bank wel tegen een stootje kunnen.
  • Combineer het met jouw stijl: past de bank eigenlijk wel goed bij jouw stijl? Dat is heel erg belangrijk. Zo weet je zeker dat je er nog lang niet op bent uitgekeken.

Leren banken

Mijn favoriet is toch wel de cognac kleur, maar ik laat je in deze blog gewoon nog meer kleuren zien. Iedereen heeft tenslotte weer een andere voorkeur. Ik ben benieuwd welke leren bank jou het meeste aanspreekt.

Donkergroen

De trend van 2018 is toch wel donkergroen. Steeds meer mensen kiezen voor deze kleur en dat vind ik heel begrijpelijk! Ik heb zelfs een donkergroene muur. Wat vind je van deze bank bijvoorbeeld?

Cognac

Wauw, dit is ook een stoere bank! Door de brede armleuning die overloopt naar een ‘poot’ als het ware, oogt deze bank echt heel stoer. Zeker een eyecatcher in een interieur.

Donkerblauw

Wil je het wat rustiger? Kies dan voor deze donkerblauwe bank. Wat ik aan deze bank heel leuk vind is het stoere stiksel.

Rode bank

Als je echt wel wat van iets houdt dat opvalt, zou ik voor deze bank kiezen. Wat vind jij? Yay or nay? 

Ik ben benieuwd welke bank jou het meeste aanspreekt. Ik ben nu nog helemaal weg van mijn cognac bank, maar misschien dat ik in de toekomst een donkere groene leren bank ook wel mooi vindt! Dan moet trouwens wel de muur in een andere kleur… Ach, ja, zo blijf je bezig! 🙂 Liefs, Mariëlle. 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Babytalk: behang van Graham & Brown

Laatst vertelde ik al over de verf van Pure & Original die...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *