De perfecte vloer voor de woonkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Yes, we zijn verhuisd en voor mij kan het leuke gedeelte nu eindelijk beginnen: de styling. Maar eigenlijk moeten we eerst nog naar een onmisbaar deel kijken, waar het allemaal mee begon, namelijk de vloer. Het vormt de basis voor je interieur en vanuit daar kijk je verder naar welke meubels, kleuren en materialen je erbij combineert. Waar ik op heb gelet en welke vloer ik heb gekozen? Je leest het in deze blog! 

Welke soort vloer kies je?

Wanneer je een nieuwe vloer gaat kiezen, is het belangrijk om eerst goed te kijken naar welke soort je wil. Wij hebben gekozen voor een PVC vloer, omdat we bij ons vorige huis merkte dat laminaat toch een stuk minder sterk is en dat daar sneller krassen op komen. Met een dreumes van 1 jaar is dat wel zo handig! 😉 Al snel kwam ik terecht bij Moduleo en de LayRed® PVC vloer. Wat ik zo mooi vind aan Moduleo is dat zij continu kijken naar de beste vloeroplossingen en daarbij dus ook een vloer die voldoet aan je verwachtingen. En, ik kan je vertellen. Dit is niet ‘zomaar’ een PVC vloer. Ik leg je uit waarom! 

Engineered vinyl vloer 

De vloer bestaat uit meerdere lagen, waardoor de vloer veel comfort biedt en daarnaast ook extreem sterk is. In hun brochure vertelt Moduleo: “Het is zo sterk als hardhout of tegels en toch past het zich moeiteloos aan alle omstandigheden en uitdagende omgevingen aan. LayRed® blijft altijd en overal stabiel.” En, laten we eerlijk zijn: dát is wat we willen als het gaat om een vloer. De LayRed® vloer heeft een geïntegreerde ondervloer. Hierdoor kun je het snel plaatsen en heeft het een sterkere geluiddemping. Ook zorgt het voor een betere uitvlakking van oneffenheden in het bestaande vloeroppervlak. 

Kortom: de LayRed® PVC vloer van Moduleo is sterk, kras- en vlekbestendig, zorgt voor geluidsdemping en is waterbestendig. Bovendien hebben ze natuurlijk ook prachtige designs. En, ik kan je vertellen: er is ontzettend veel keuze! Sindskort hebben ze nieuwe afmetingen, waardoor de plank iets breder en langer is. Dit sprak ons gelijk erg aan, omdat hierdoor een rustigere uitstraling ontstaat. De code van onze vloer is: 56275BM. 

De komende tijd zal ik in meerdere blogs onze nieuwe vloer laten zien. We hebben namelijk overal dezelfde vloer liggen: in onze slaapkamer, de kinderkamer, de kastenkamer en de gangen. Ik vind het erg leuk om jullie mee te nemen en te laten zien wat de mogelijkheden zijn van deze vloer. In elke kamer heeft het weer een andere uitstraling! 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe vloer? Ik ben er helemaal verliefd op! Wil je meer weten over de vloeren van Moduleo? Bekijk dan hun website voor meer! Daar vind je alle informatie en designs. Ook hebben ze een handige brochure over de LayRed® vloer. Deze kun je hier downloaden. Enjoy! 😉 

Deze samenwerking is tot stand gekomen met Moduleo, via Home Comfort Press

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste meubels voor in je tuin

Yay, het is officieel lente! Word jij ook zo vrolijk van het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *