De juiste tools voor jouw bedrijf

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hi you! Leuk dat je weer terecht bent gekomen op een nieuwe blog. Vandaag willen we je meer vertellen over handige palletwagens, pallets en alle toebehoren. Waarom? Tegenwoordig beginnen veel mensen een eigen bedrijf, veelal na corona zijn ontzettend veel nieuwe bedrijven ontstaan en dan is het goed om je hierin te verdiepen en alles met elkaar te vergelijken. Ook wij kijken altijd naar alle (online) mogelijkheden binnen onze branche om zo ook weer zakelijk bepaalde stappen te kunnen zetten. Dus… ben jij ondernemer en werk je veelal binnen de logistiek? Lees deze blog dan vooral verder! Let’s go.

Als ondernemer/bedrijf is het belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werken. Je wil je tijd goed benutten en alles uit je tijd halen. Dit zorgt voor rust en het voorkomt dat spanningen en tijdsdruk oplopen. Binnen de logistiek zijn een aantal handige tools die jouw werk veel makkelijker kunnen maken. In de inleiding heb ik het al even kort genoemd, maar de palletwagens, pallets, hijswerktuigen en meer zijn in principe onmisbaar. Door deze hulpmiddelen te gebruiken verplaats je goederen makkelijk en zorg je ervoor dat je nog meer uit je werk kan halen. Toen ik me erin ging verdiepen kwam ik veel mogelijkheden tegen die ik graag met jullie wil delen. 

Pallets

Pallets zijn houten of kunststof platforms die gebruikt worden om goederen op te stapelen. Het voordeel van pallets is dat ze makkelijk te stapelen zijn en dat ze op deze manier veel ruimte besparen. Ook zijn pallets erg sterk en kunnen ze veel gewicht dragen. Hierdoor zijn ze ideaal voor het vervoeren en opslaan van zware goederen. Het zorgt voor gemak, een betere verdeling en je benut alle mogelijke ruimte! 

Palletwagens

Een palletwagen is een hulpmiddel waarmee je pallets makkelijk kunt verplaatsen. Het werkt als volgt: je schuift de palletwagen onder de pallet en vervolgens kun je de palletwagen met de pallet erop verplaatsen. Easy! Hierdoor hoef je niet meer te sjouwen met zware pallets en bespaar je veel tijd en energie. Een ander voordeel van palletwagens is dat ze relatief goedkoop zijn en dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Maak het voor jezelf zo gemakkelijk mogelijk.

Pompwagens

Een pompwagen is eigenlijk hetzelfde als een palletwagen, maar dan met een extra functie. Met een pompwagen kun je namelijk de pallet omhoog pompen, waardoor je deze op een bepaalde hoogte kan neerzetten. Dit is bijvoorbeeld handig als je goederen wil opslaan op een hogere plek. Ook hierdoor hoef je niet meer te tillen en bespaar je veel tijd en energie.

Heb je deze tools ook nodig? Of wil je bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen? Ga dan voor de kartonnen dozen van Logistiek Concurrent! Neem zeker eens een kijkje op de website. 

Written By
More from Furnlovers

Arte behang: een verfijnde touch voor je interieur

Wellicht ken je het merk al: Arte. Voor in ons nieuwe kantoor...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *