De eethoek inrichten

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het inrichten van de eethoek is toch altijd weer een klus, maar soms echt nodig. Misschien ben je je huidige meubels zat en wil je echt een keer iets anders. Waar kies je voor? En waar moet je op letten? In deze blog wil ik je meer vertellen en geef ik je handige tips!

Kies jouw stijl!

Kijk eerst eens goed naar wat je wilt uitstralen en wat voor een stijl bij jou past. Hou je van strak en basic? Dan passen strakke meubels waarschijnlijk veel beter bij je dan bijvoorbeeld robuuste, grove meubels. Op deze manier zorg je ervoor dat je nog lang niet bent uitgekeken op je nieuwe eethoek.

Grootte van de ruimte

De ruimte is natuurlijk ook bepalend voor de meubels die je kiest. Misschien heb je ruimte voor een grote tafel met zes eetkamerstoelen, maar misschien ook helemaal niet. Zorg er in ieder geval altijd voor dat je genoeg ruimte om de tafel heen hebt, zodat je nog wel normaal kunt lopen. šŸ˜‰

Wil je jouw ruimte handig indelen? Misschien is een eethoek met eetkamerbank wel iets voor jou!

Kleur of geen kleur?

Dan komt een belangrijke vraag: kleur of geen kleur? Het is maar net wat jij wilt! Hieronder twee verschillende voorbeelden. Deze voorbeelden laten zien wat kleur met een ruimte doet. Op bovenstaande foto zie je dat er een gekleurde keuken is, dus voor het contrast is een rustige eetkamerset misschien wel slim!

OTTO2

Materiaal

Het is ook altijd goed om te kijken naar het soort materiaal dat bij jou past. Niet alleen de kleur en de grootte zijn namelijk belangrijk. Wil je houten meubels of juist niet? Door hierop te letten zorg je voor een eetkamerhoek die Ć©cht volledig bij jou past.

Ik ben benieuwd wat voor een eethoek jou het meeste aanspreekt! Liefs, Mariƫlle.

SMW

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Verhuizing deel 4: onze planten

Tijd voor een nieuwe verhuisblog. Dit keer over onze planten. We wisten...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *