De beste en mooiste meubels voor in jouw woning!

Inspiratie tijd: 2 minuten

We kennen het gevoel allemaal wel: je bent op zoek naar iets nieuws voor in huis, maar je loopt elke keer tegen hetzelfde probleem aan… Welke meubels kies je? In deze blog wil ik je een aantal handige tips geven, zodat je weet welke meubels geschikt zijn voor in jouw interieur. 

Waarom heb je nieuwe meubels nodig?

Het is belangrijk dat je eerst kijkt naar de reden voor je nieuwe meubels. Gaat het om het comfort? Gaat het bijvoorbeeld om een ingezakte bank? Of gaat het meer om de uitstraling en ben je toe aan een nieuwe stijl? Dit is bepalend voor je nieuwe meubels. Als je niet tevreden bent over bijvoorbeeld de zitcomfort van een bank, dan is het belangrijk dat je daar meer op let bij een volgende bank.

Tijdloos design

Wat ik ook altijd erg belangrijk vind is tijdloos design. Op deze manier heb je lang plezier van je bank! Een mooi voorbeeld zijn onderstaande eetkamerstoelen. Een prachtige uitstraling, tijdloos én je kunt het perfect combineren. Bij eetkamerstoelen is het ook belangrijk dat het goed past bij de eettafel. Tafels zijn er in veel verschillende soorten! Je vindt altijd wel de juiste match!

Keep it personal

Uiteindelijk is en blijft het jouw huis. Je moet altijd jouw stijl in je hoofd houden. Voor iedereen is dit immers weer anders.

Mix and match

Bij nieuwe meubels vind ik het ook belangrijk dat je het goed kunt combineren met andere meubels, kleuren, materialen en interieurstijlen. Wanneer jouw smaak dan verandert, heb je nog genoeg opties om het te mixen en te matchen met allerlei andere mooie meubels en woonaccessoires.

Schat de ruimte goed in

Wat ook een belangrijke tip is, is om te kijken naar de ruimte. Meet alles goed op en kijk of het er in past. Het zou zonde zijn als je een bank koopt die te groot is of een kast die eigenlijk veel te klein is.

Inspiratie…

Hebben jullie inspiratie nodig voor in je huis? Dan heb ik een hele handige tip voor jullie: neem eens een kijkje bij Goossenswonen.be. Daar vind je alle inspiratie die je nodig hebt!

Vind jij het moeilijk om nieuwe meubels te kiezen? Ik ben benieuwd! 

 

Dit is een gesponsord bericht.

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De leukste landelijke keukenaccessoires

De keuken is het hart van het huis. Er wordt tegenwoordig van...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *