Budget musthaves voor in je huis

Inspiratie tijd: 2 minuten

Wanneer je een keer iets anders in je huis wilt, is het niet altijd even makkelijk te beslissen wat je nou echt moet aanschaffen. Daarnaast wil je ook weer niet al te veel betalen voor iets nieuws. Wat zijn nou eigenlijk dé budget musthaves voor in je huis? In deze blog wil ik je daar meer over vertellen!

Budgetproof musthaves

Ik raad aan om te kiezen voor budgetproof musthaves, die je eigenlijk in elk vertrek wel kunt gebruiken. Denk hierbij aan leuke sierkussens, lampjes, kaarsen en dergelijke. Dit hoeft niet direct veel te kosten, maar je kunt bijvoorbeeld jouw woonkamer in één keer een nieuwe look geven.

De onderstaande lamp is een goed voorbeeld (en nu ook extra voordelig!). Je kunt de lamp eigenlijk overal gebruiken en geeft de ruimte een stoere twist.
Schermafbeelding 2017-07-03 om 13.08.49

Zoals ik je vertelde zijn sierkussens ook altijd een goede aanvulling op je interieur. Je kunt er namelijk voor kiezen om een keer andere kleuren in je huis te gebruiken. Ik kwam een leuk, vrolijk kussen tegen die je bijvoorbeeld op de bank, maar ook als sierkussen op bed, kunt gebruiken.

Schermafbeelding 2017-07-03 om 13.11.23
Zo kun je zelfs je tuin of balkon vernieuwend eruit laten zien door middel van leuke accessoires. De pasteltinten zien we steeds terugkomen en dat begrijp ik maar al te goed. Hoe leuk is deze onderstaande bistroset?

Schermafbeelding 2017-07-03 om 13.12.43

Een nieuwe look?

Hoe je een nieuwe, unieke look creëert in jouw huis? Kies voor niet al te dure producten en combineer dit met je huidige interieur. Een kussen met een ander kleurtje kan al voor een verandering zorgen. Wil je ook budgetproof musthaves voor in je huis? Dan heb ik als laatste nog één grote tip: SALE! Bij MegaStores Den Haag is nu een Mega Summer Sale! Allerlei toffe producten met kortingen die oplopen tot 70%. Yay! Plan dus een dagje uit naar MegaStores Den Haag en ga helemaal los bij de verschillende woonwinkels. Voordat je het weet heb je een hele nieuwe uitstraling van je huis!

Megastores

Ik zou zeggen: shopse! Heb je iets leuks gekocht? Ik ben super benieuwd. Tag ons en Megastores Den Haag (@Megastores070) in een foto van je nieuwe product(en)! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MegaStores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Babytalk: behang van Graham & Brown

Laatst vertelde ik al over de verf van Pure & Original die...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *