Inspiration wednesday: verlichting

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hi you! Het is weer tijd voor een nieuwe Inspiration Wednesday! Dit keer over een van de belangrijkste dingen in je huis namelijk: verlichting. Je hebt verlichting in allerlei soorten, maten en kleuren. In deze Inspiration Wednesday wil ik jullie de mooiste lampen laten zien voor leuke inspiratie :-).

#1 De eyecather lamp

Deze lamp vind ik zelf echt helemaal te gek! Je kan de lamp in een interieur zetten met een stoere, industriële uitstraling. Maar het past ook goed bij een chique aankleding van je huis. De lamp geeft mooi licht en is echt een eyecatcher in je kamer!


credits: www.lampen24.nl

#2 tafellamp

Hoe stoer ziet deze lamp eruit?! De meeste mensen denken dat dit een typische industriële lamp is. Deze lamp past namelijk ook perfect bij de industriële stijl. Maar ook kan je hem goed combineren met ander stijlen. Bijvoorbeeld bij een romantische stijl of als je veel wit in huis hebt is dit een leuke lamp om neer te zetten. De lamp is leuk om op een dressoir te zetten maar hoe tof zou deze lamp zijn als nachtkastje lamp?!


Credits: www.fonq.nl

#3 Scandinavische lamp

Dit is natuurlijk ook een super lamp. Erg mooi om te combineren met de Scandinavische stijl,  maar zoals je op de foto ziet ook super met tegen een donkere muur!


credits: www.lampen24.nl

#4 Aparte lamp

Deze lamp is verkrijgbaar in meerdere kleuren dus voor ieder wat wils. De aparte vorm trekt meteen de aandacht en dat maakt de lamp zo bijzonder. Je kan er 2 naast elkaar hangen, 3 bij elkaar hangen in een soort driehoek. Je kan natuurlijk ook één boven je tafel hangen dat is ook super leuk!


Credits: Flinders

Welke lamp is jouw favoriet? Liefs, Isabel 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Mijn liefde voor geometrische printjes

Hi! Mijn naam is Sophie, leuk dat je mijn eerste blog op...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *