Inspiration Wednesday: Kerst decoratie musthaves!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Bijna iedereen heeft de kerstversiering nu wel hangen denk ik! Maar wat zijn nou echt de musthaves van dit jaar? Of wat zie je het meest in de kerstdecoraties van 2017. Ik ga het je laten zien! 

Zelf maken

Zelf kan je ook super leuke kerstversieringen maken. Zoals deze tak hieronder. Super leuk en creatief toch?! Je kan zelf kiezen of je er mooie glazen kerstballen aan hangt of leuke kerstmannetjes. Zo kan je het helemaal je eigen smaak en stijl maken!


Credits: www.lonny.com

Kaarsen

Kaarsen mogen natuurlijk niet gemist worden en zie je elk jaar weer terug. Er zijn heel veel verschillende soorten kaarsen en je kan het ook met erg veel combineren. Je hebt waxinelichthouders die je mooi op een schaal op bord kan zetten zoals op de foto hieronder. Maar je kan er ook mooie stompkaarsen opzetten! Of denk aan een houten blad met allerlei soorten kaarsen.


Credits: www.welke.nl

Stolp

Dit zie je steeds meer! Het is natuurlijk ook super leuk. Je kan kerstballen onder de stolp doen of lichtjes zoals je hieronder op de foto ziet. En als de kerst dan weer voorbij is kan je er weer iets heel anders leuks onder doen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke cactus of een kaars! Stolpen heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Ze zijn verkrijgbaar van zwart tot wit en van rond tot vierkant. Stijl de stolp dus helemaal hoe jij wilt!


Credits: Ikea

Vaas

Met een vaas kan je natuurlijk ook super creatieve dingen doen. Zoals je hieronder ziet ziet het er super tof en kerst achtig uit met een kaars en wat groen. Maar wat ook erg leuk is, is om de vaas vol met kerstballen te doen. Of denk bijvoorbeeld aan nep sneeuw met dennenappels en lichtjes. Zo kan ik nog wel even door gaan er is zoveel te verzinnen! Kortom wees creatief en ontdek hoeveel leuke dingen eruit kunnen komen.


Credits: www.deerpearlflowers.com

Welke kerst musthave heb jij in je huis staan? Ik vind kerst decoratie echt super leuk dus ik ben benieuwd! Liefs, Isabel

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Wrap it up!

Je wil je interieur aanpassen, maar je weet gewoon niet waar je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *