Inspiration Wednesday: inspiratievolle Instagram accounts

Inspiratie tijd: 2 minuten

Deze Inspiration Wednesday doen we het een keer helemaal anders! We zijn op zoek gegaan naar inspiratievolle Instagram accounts. Echt allerlei accounts: groot, klein, al jaren bezig met insta of juist net begonnen. Leuk, toch?! Wie weet haal jij ook weer inspiratie uit de volgende foto’s. Wij vinden het in ieder geval prachtige accounts. 

Alvast een vraagje: vinden jullie het leuk als we dit vaker doen? Laat het ons dan even weten! Ook als je zelf een leuk account hebt of iemand anders wilt aandragen. Je kunt ons mailen naar info@furnlovers.nl, met onderwerp: Inspiration Wednesday.

Mijnhuis_mijnstijl

Mijn oog viel gelijk op de prachtige tafel. Wat een leukerd! Verder vind je allemaal natuurlijke en rustige tinten in dit huis, gecombineerd op een leuke en unieke manier.

Huisjemouwkes

Dit stoere huis vind ik ook echt prachtig! Wat heeft Ilona dat leuk ingericht zeg. Zo gaaf! Ik vind het ook erg mooi om te zien hoe Ilona donkere kleuren en tinten combineert. Het is sfeervol, mooi en uniek.

Wonenbyes

Wauwie: die muur! Ik vind het altijd zo gaaf… Esther woont in een pakhuis uit 1900. Per woonlaag zijn ze het momenteel aan het verbouwen.

Thuisbijvierleeuwen

En, hoe gaaf is deze print? Een stoer huis is het zeker, met veel mooie en leuke plekken!

Natasjabuijsinterieurstyling

Wat een gezellig huis is dit van Natasja. Ook echt een uniek tv dressoir! En, zie je die kast achterin? Op haar Instagram zie je van dichterbij hoe ze dit leuk heeft gestyled.

Wij vinden het erg leuk om op deze manier inspiratie met jullie te delen! En het is natuurlijk ook leuk om andere accounts in het zonnetje te zetten. Jullie ook? 

XX

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Jouw droomhuis…

Jouw interieur: het gaat erom dat dit een plek is waar je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *