Inspiration Wednesday: Eetkamers

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hi you, we hebben weer een nieuwe Inspiration Wednesday voor jullie en dit keer gaat het over eetkamers! Een eetkamer kom je in elk huis tegen groot, klein en in verschillende stijlen en kleuren. Hieronder laat ik jullie een aantal sfeerfoto´s zien van verschillende eetkamers die ik zelf echt te gek vind! 

#1 Kleurrijke eetkamer

De kleurencombinatie van de stoelen in deze eetkamer viel me meteen op. In deze eetkamer zijn kleuren gecombineerd met veel wit, daardoor hou je het toch rustig. Vind je het ook een leuk idee maar hou je meer van andere kleuren? Dan kan je het natuurlijk helemaal stijlen met je eigen kleuren!


Credits: www.kinderkamervintage.nl

#2 Stoer en chique

Hoe gaaf is deze eetkamer?! Ook hier zie je dat er gecombineerd wordt met verschillende stoelen. De tafel zelf heeft een stoere, industriële uitstraling, maar de lampen en de stoelen maken het weer chique. Deze combinatie vind ik echt heel leuk!

Credits: www.vtwonen.nl/stijlvolwonen/wit-stijlvol-familiehuis/

#3 Strakke eetkamer

Bij deze eetkamer zie je ook een stukje van de woonkamer en het straalt echt rust uit. Je ziet hier veel wit wat het een strak geheel maakt!


Credits: www.woontrendz.nl/inspiratie-voor-een-warm-en-minimalistisch-interieur/

#4 Gezellige eetkamer

Ik vind dat deze eetkamer een hele gezellige uitstraling heeft. De combinatie tussen zwart, wit, grijs en een klein beetje hout maakt het niet saai maar je creëert toch een rustig effect.


Credits: www.mysimplyspecial.com/binnenkijken-bij-marielle/

#5 Scandinavische eetkamer

Dit is een typische Scandinavische eetkamer. Je ziet veel wit en hout en ik vind dat de vachtjes over de stoelen het echt af maakt!


Credits: www.sevencouches.nl/

Welke van de 5 eetkamers vind jij het mooiste? En wat is meer jou stijl? Ik ben benieuwd! Liefs, Romy.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De top 4 mooiste gietvloeren voor in vrijwel elk interieur!

Dit is toch wel een van mijn favoriete onderdelen van een huis…...
Read More

1 Comment

  • Hoi Romy , Wat een leuke eetkamers heb je uitgezocht, ik ga voor nr 2 die past echt bij mij….. jammer dat we net een nieuwe gekocht hebben☹️Anders had je mooi mee gekund……Liefs Diana je bonus mama 😜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *