Inspiration Wednesday: een industrieel interieur

Inspiratie tijd: 2 minuten

Vandaag heb ik weer een nieuwe Inspiration Wednesday voor jullie! Deze keer ga ik wat foto’s laten zien van de industriële stijl. De stijl is voornamelijk  robuust, stoer en gebaseerd op ruwe en grote functionele vormen en materialen. Hieronder laat ik je een paar beelden zien van wat industriële stijlen. 

Het mooie van deze kamer vind ik de verschillende stijlen die gecombineerd zijn. Zo is de bank vrij netjes en strak, maar als je dan kijkt naar de lamp en de tafel, zijn deze stoer en robust. Ook steekt de kleur van de muur heel mooi af bij de kleur van de bank. Ook is het mooi dat de kleur van de bank terug komt in het vloerkleed.


De oude muren die er uit zien als een leegstaand industriegebouw,  de betonnen gietvloer, de lamp en de houten meubels vind ik echt het kenmerk geven van een typisch industrieel interieur. Ik vind dat de cognackleur van de bank en stoel heel mooi met de grijs tinten en het zwart passen.


Bron: vtwonen

De combinatie van het hout, de bakstenen en staal vind ik super mooi! Door het hout en het steen ziet het er erg stoer uit, maar door de combinatie van het betonnen keukenblad en de stalen keukengrepen ziet het er toch strak uit. Ik vind het er uit zien als een gezellige leefkeuken!

De combinatie van het hout, de strakke tegels en het staal vind ik super mooi! Dit is echt een badkamer die ik thuis zou willen hebben. Het is strak, maar toch gezellig. En het belangrijkste is dat het makkelijk schoon te maken is. 😉

Wat zou jij het leukste vinden bij jou thuis?

Liefs Tessa

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De kinderkamer

Het aankleden van de kinderkamer is altijd erg leuk, vind ik. Je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *