Inspiration Wednesday: de stoerste kinderkamers!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wat een inspiratie is er te vinden voor kinderkamers, zo leuk! Voor alle mama’s, papa’s (to be) en misschien ook wel opa’s en oma’s… In deze Inspiration Wednesday willen we je een aantal stijlen laten zien voor mooie kinderkamers. We lichten wat leuke kamers uit voor jongens en meisjes. 

Hoe kies je een kinderkamer? Kijk je eerst naar je eigen stijl? Welke interieurstijl heb je eigenlijk in huis? Voor een samenhangend geheel is het belangrijk dat de meubels van je kinderkamer in grote lijnen overeen komen met bijvoorbeeld jouw slaapkamer of woonkamer. Je kunt er ook gewoon voor kiezen om je kinderkamer met een aparte stijl in te richten. Een kinderkamer inrichten is eigenlijk heel leuk omdat je er echt je creativiteit in kwijt kan. Ik persoonlijk houd er meer van om stoere dingen te plaatsen, voor zowel jongens als meisjes, omdat het er dan niet zo kinderachtig uitziet. Natuurlijk laat je wel een paar dingen terugkomen in de ruimte zodat het wel duidelijk wordt dat het een kinderkamer is. Ik ga een aantal tips geven, check it!

Zwart wit stijl

Deze kamer is geschikt meer geschikt voor een jongen. Door de zwarte en witte kleur wordt het een stoere kamer. Toch zie je wat speelse spullen zoals knuffels, een leuke wasmand en een spe

zwart wit idee
Credits: Inredmer

Pastel kleuren

Oeh wat is dit schattig! Toch is het niet té schattig. Toch lijkt het op het eerste gezicht niet meteen op een kinderkamer. Deze kamer is meer voor girls!  Door de rustige pastelkleuren en leuke spullen is deze kamer is deze kamer werkelijk zeer mooi.

pastelkleuren
Credits: Linnea Hansen

Slaap/speel kamer

En, dan door naar deze leuke kamer. Kan voor een jongen maar ook zeker voor een stoer meisje! Doordat er een simpele schommel neer is gezet kan deze kamer dan ook dienen als speelkamer, hoe tof!

Kinderkamer VT
Credits: VT wonen

Meiden/jongens kamer

Deze uni-sex kamer ziet er leuk uit. Je zou er nog voor kunnen kiezen om de witte kleur een beetje te breken door door een andere kleur. Dit zorgt voor een toffer contrast!

jongens en meiden kamer
Credits: Paulina Arcklin

Twins

Hoe richt je het leuk in als je een tweeling krijgt? Hieronder zie je een super leuk idee van hoe het zou kunnen. Het voordeel van deze kleuren is dat ze ook weer bij een jongen en meisje passen. Dus stel je verwacht een tweeling, jongen en meisje, kun je ervoor kiezen om deze kleuren te gebruiken.

black white

Credits: Hallie Duesenberg

 

Ik hoop dat jullie wat inspiratie uit mijn blog hebben kunnen halen! En ben eigenlijk wel benieuwd naar jullie kinderkamers! Xoxo Sara. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste verlichting voor in de keuken

Het blijft lastig: de juiste verlichting kiezen voor in de keuken. Waar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *