Inspiration Wednesday: De mooiste opgemaakte bedden

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het eerste waar ik aan denk bij mooi opgemaakte bedden, zijn die grote Amerikaanse bedden met super veel kussen die matchen bij de rest van de kamer. Er liggen dan zoveel kussen op bed dat je er niet eens meer op kunt slapen. Ik ben er gek op! Zelf vind ik het ook erg leuk om mijn bed mooi op te maken, het enige nadeel hiervan, vind ik, is dat je alle kussen eerst van je bed af moet halen. Maar op een of andere manier is het toch de moeite waard om het te doen. In de blog van vandaag laat ik jullie een aantal bedden zien waar je gelijk in zou willen gaan liggen! Beloof je dat je niet in slaap valt op de helft van het lezen?;)

Roze, maar niet meisjesachtig

Op de foto hieronder zie je dat ze er voor hebben gekozen om roze kussens in combinatie met grijze accessoires te gebruiken. Je zou denken dat als je roze gebruikt, het al snel een echt meisjes bed wordt en dat het te wordt. Maar in tegendeel! Ik vind dat dit bed er erg stijlvol en rustgevend uitziet. Je ziet dat ze hebben gekozen voor een lichte basis zonder al te veel kleur. Naar mijn mening geeft het roze net iets meer sfeer aan het geheel.


Credits: Homedecordoityourself.

Sfeervol

Het hoeft niet altijd zo te zijn dat je veel kussen moet gebruiken om een sfeervol en gezellig bed te creëeren. Op de foto zie je dat je maar een aantal kussen nodig hebt die op elkaar af stemmen. Daarnaast gebruik je een dekbedovertrek met een leuk printje en vervolgens leg je er een leuke sprei overheen en je bed ziet er super cosy uit.


Credits: Sköna Hem.

Simpel, maar toch cosy

Een bed hoeft niet al te veel kleur te hebben of al te veel poespas om een leuk en gezellig geheel te creëeren. Op de foto hieronder zie je dat er is gekozen om eigenlijk maar 3 kleuren te gebruiken, Zwart, wit en bruin. Een simpel wit dekbedovertrek met een zwart subtiel randje ziet er misschien zonder andere accessoires misschien een beetje saai uit, maar zoals je ziet hoef je er niet veel meer aan toe te voegen. 2 of 3 sierkussens en een schapenvachtje geven al gelijk veel meer sfeer. En het voordeel hier van is dat je niet veel van je bed af hoeft te halen als je naar bed wilt.


Credits: Cuckoo 4 Design.

All the way

Hier zijn ze echt voor het hele plaatje gegaan. Sierkussens, verschillende spreien en een dekbedovertrek. Wie wilt dit nou niet?? Je wilt hier toch lekker tussenin ploffen en lekker onder de dekens gaan liggen. Dit is wel zo’n bed waarbij je eerst alles van je bed af moet halen voordat je erin kunt gaan slapen.


Credits: Marzena.marideko.

In welke van de 4 bedden zou jij gelijk willen gaan liggen? Als ik moest kiezen zou ik gaan voor de 3e! Liefs, Tessa. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Breng Italiaans design in huis! 

Design lampen: we love it! Er is zoveel keuze, dat het lastig...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *